Appartement LemaićČiovo Arbanija - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Arbanija en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartement Lemaic ligt in Arbanija, op het eiland Ciovo, dat via een brug met de stad Trogir is verbonden. Het is gelegen op de eerste verdieping van een familiehuis, heeft een aparte ingang en een groot gebied van 72 m2. Het bestaat uit twee tweepersoonskamers en een kamer met twee bedden, eetkamer, keuken, badkamer en balkon. Het appartement heeft ook een oostelijk terras met een prachtig uitzicht op de zee, de baai van Kastela en de stad Split, en een westers, kleiner terras met een buitendouche. Het appartement is volledig uitgerust voor een comfortabel verblijf van 6 personen. Het is voorzien van airconditioning, heeft een tv en satellietschotel en de mogelijkheid om een internetverbinding (Wi-Fi) te gebruiken. Het huis ligt op ca 150 m van de zee en 400 m van de supermarkt. Het heeft een eigen parkeerplaats met twee parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten. De zuidkant van het huis grenst aan olijfbomen en pijnbomen, zodat het geschikt is voor rust en genot voor degenen die rust en stilte in de schaduw van het terras willen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Beddengoed wordt om de 7 dagen vervangen tijdens een langer verblijf, en vaker indien nodig. - Dagelijkse huur, verblijfsbelasting, beddengoed, handdoeken, volledig uitgeruste keuken met keukengerei en bestek, water, elektriciteit en gas, airconditioning, draadloos internet en parkeren zijn inbegrepen in de prijs. - Vooruitbetaling is 30% van de totale prijs van het arrangement. De aanbetaling wordt gedaan door geld op een bankrekening te storten. De rest tot de volledige prijs van het arrangement wordt bij aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Vliegveld: 11 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Op een afstand van ongeveer 3 km met de auto of boot, is er de stad Trogir, waarvan de UNESCO-werelderfgoedlijst te danken is aan de schoonheid en waarde van UNESCO. Trogir verrukt bezoekers met culturele en historische monumenten en kleine straatjes, evenals kunstcollecties met talloze meesterwerken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lemaić
Dijana Petković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Slowaakse, Pools,
De advertentie Appartement Lemaić heeft 26016 keer bekeken sinds 15.02.2016.