Vakantiehuis SoleRab Barbat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rab Barbat en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Dit is een pas gerenoveerd 200 jaar oud huis. Het is geschikt voor gezinnen met kinderen. De ruimte is ongeveer 80 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer met douche en bijkeuken. Twee slaapkamers en een badkamer met ligbad zijn boven. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed 160x200 cm. De tweede slaapkamer (kinderkamer) heeft een verhoogd bed van 140x200 cm (IKEA Stora bed), en onder het bed staat een bank die even groot is wanneer deze wordt uitgetrokken. De kinderkamer is uitgerust met speelgoed, kleurboeken, kleurpotloden. De dichtstbijzijnde winkel ligt op ongeveer 1 km afstand en u kunt het beste met de auto gaan winkelen. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 500 meter afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vroegste check-in: 16:00 Uitchecken uiterlijk om 12:00 uur Als er een mogelijkheid is om af te wijken van de aangegeven data voor aankomst en vertrek, zal de gastheer de gasten ontmoeten volgens de mogelijkheden. Voor een verblijf korter dan 4 nachten is de prijs 30% hoger.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Gasten hebben toegang tot wifi, Smart TV met Netflix en Prime Video streamingdiensten, satelliet-tv, piano, airconditioning, vaatwasser, wasmachine, droger, gasfornuis, oven, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, strijkijzer en strijkplank, haardroger, terras, parkeerplaats. Er zijn ook benodigdheden (zout, suiker, olie, azijn, afwas- en wasmiddelen, shampoo voor haar en lichaam, balsem, zeep, beddengoed, handdoeken).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Sole
Jelena Hodak Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Vakantiehuis Sole heeft 6099 keer bekeken sinds 29.06.2016.