Appartement HodakHvar Basina - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Basina en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Nieuw ingerichte woning en appartementen in een rustige baai Basina op het eiland Hvar. De locatie is perfect voor een rustige vakantie, midden in de natuur en de zee, en toch dichtbij verschillende locaties op het eiland Hvar, ideaal voor avondwandelingen, tijd doorbrengen, uitgaan. Slechts 5 km met de auto naar de eerste grote stad Vrboska, of 2 km te voet of met de fiets tussen de olijf- en wijngaarden. Afstand van Jelsa en de oude stad slechts 8 km met de auto. De veerboothaven in de oude binnenstad ligt op 10 km afstand en in Sucuraj op 60 km. Het huis is gelegen in de baai Mala Basina, op slechts 30 meter van de zee en het strand, en is verbonden door de baaien Vela Basina en Rosohotnica, die u in slechts 5 minuten lopen langs de kust kunt bereiken. Als je wilt ontspannen, van de zon en de zee wilt genieten zonder de drukte en het lawaai, en toch alles wilt zien wat het eiland Hvar te bieden heeft, dan is Basina de ideale plek voor jou. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u besluit een appartement te boeken voor uw vakantie, moet u 30% van het totale bedrag betalen en de rest nadat u bij ons bent gekomen. Vertrek- of uitchecktijd is meestal tot 10.00 uur en aankomst- of inchecktijd vanaf 12.00 uur, maar alles kan worden geregeld als een andere tijd bij u past. We proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn en tot uw dienst te staan.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Vanwege de situatie met COVID-19 en in geval van onmogelijkheid van aankomst en annulering van de reservering, tot 14 dagen voor aankomst volledige terugbetaling van het voorschot, en van 1-14 dagen voor aankomst behoudt de verhuurder het voorschot volledig.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 7 km
  • Haven: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Beddengoed, handdoeken, toeristenbelasting en parkeren zijn bij de prijs inbegrepen. We bereiden en laten ook altijd een welkomstdrankje achter voor onze gasten. Voor alle vragen en aanvullende diensten staan wij altijd tot uw beschikking via e-mail, telefoon of persoonlijk als u besluit uw vakantie bij ons door te brengen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Hodak
Vladimir Hodak Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Kom naar de appartementen van Hodak, in de rustige baai van Basin op het eiland Hvar. Mijn naam is Vladimir en ik zal samen zijn met mijn familie om je gastheer te zijn. Tijdens uw bezoek staat een van ons altijd tot uw beschikking om u te helpen uw vakantie zo goed mogelijk te maken.

De advertentie Appartement Hodak heeft 20282 keer bekeken sinds 15.11.2016.