Appartementen ManuelaBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

De woning is gelegen in een rustige buurt van Baska Voda. De faciliteit ligt op 3 minuten loopafstand van het centrum en het strand. Het restaurant bevindt zich op 20 meter van het hotel. In de buurt van de winkels, de afstand van 40 meter. Twee appartementen op de begane grond met toegang voor gehandicapten. Parkeren is bij de prijs inbegrepen. Mogelijkheid van vervoer van de luchthaven naar de accommodatie tegen betaling.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen worden gemaakt via de e-mail adres met een aanbetaling. Ideaal aankomsttijd na 00:00. Mogelijk eerder als het appartement voor de release. Vertrektijd 10:00.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 90 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Manuela
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Rzeszów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Ik beveel dit appartement aan iedereen aan

Appartement zoals beschreven in de aanbieding. Gelegen aan de hoofdweg in het dorp, dus heel gemakkelijk te vinden. Het ligt dicht bij het strand en het stadscentrum - maximaal 5 minuten lopen. Parkeren is mogelijk, maar niet bij de accommodatie zelf, op slechts ongeveer 150-200 meter afstand. Heel dichtbij - binnen een straal van enkele honderden meters markten en een bakkerij. Het appartement dat we huurden was op de begane grond. Het was schoon en mooi. Er is werkende airconditioning. Comfortabele en volledig uitgeruste keuken (potten, borden, glazen en ander keukengerei, koelkast en 2-pits elektrische kookplaat). Badkamer met douche - alles OK. De kamers hebben grote kledingkasten en grote, zeer comfortabele bedden. Er is een klein terrasje met een tafeltje bij de uitgang van het appartement, maar je zit bijna op de stoep (ik weet niet of dat een nadeel of een voordeel is). De eigenaar erg aardig en behulpzaam. Hij spreekt zeer goed Engels. Ik raad dit appartement echt aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Praha,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2020
Ik raad aan!

Super accommodatie, uitzicht op zee, alles dichtbij, we komen nog een keer. Heel mooi, mevrouw Jasminka

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
/,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Manuela, Augustus 2018
Super goed!

Alles was geweldig! We zullen terugkomen

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Jasminka Križanović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Manuela heeft 66048 keer bekeken sinds 11.03.2017.