Appartementen FuntanaKrk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Op een steenworp afstand van de zee, een bescheiden hoekje voor twee personen waar u beschutting en comfort kunt vinden na een dag wandelen en zwemmen in de heldere zee. De appartementen hebben alles wat nodig is om twee personen comfortabel te laten voelen: vaatwasser, wasmachine, airconditioning en wifi. Het heeft een zeer gunstige ligging in het centrum van de stad, het is gelegen in het oudste historische deel van Baška. Tegenover de studio staat het eerste stenen huis in Baška, gebouwd in 1525 (MDXXV). Het ligt naast een oude waterfontein. Er zijn winkels, restaurants, bars en een vismarkt in de buurt. Om het oude deel van de stad en de haven te behouden, is autoverkeer niet toegestaan. De studio heeft een beveiligde parkeerplaats nabij het centrum. Het is een ideale plek voor twee personen die willen sporten, wandelen bij zonsopgang of zonsondergang, genieten van de gastronomische specialiteiten van Baška in de karakteristieke bars van het oude gedeelte van Baška. Wandelen langs de lange promenade langs de zee en de geur van de zee inademen of baden onder het maanlicht en de sterren

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Registratiekosten van 3 euro moeten bij de prijs worden opgeteld. Milieubelasting 0,3 euro per persoon per dag en eindschoonmaak 40/50 euro. Na de aanbetaling stuur ik je alle details over hoe je bij het bureau kunt komen en andere informatie. Om de reservering te bevestigen, is een aanbetaling van 30% vereist. Als de reservering vóór 60 dagen wordt geannuleerd, wordt het voorschot terugbetaald en vanaf de 60e dag tot het begin van het verblijf wordt het voorschot niet terugbetaald. De appartementen kunnen vanaf 16.00 uur betreden worden en dienen voor 10.00 uur verlaten te zijn.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 70 km
  • Vliegveld: 45 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Funtana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Matulji,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2021
Rust voor lichaam en geest

Het appartement is hetzelfde als op de foto's. Van de inhoud heeft het alles wat u nodig heeft voor een vakantie en een gevoel van thuis voor twee. We vonden vooral de locatie, de meestal rustige straat in het centrum, we hadden de auto niet nodig. We kijken uit naar ons volgende verblijf!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Matulji,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2021
Rust voor lichaam en geest

Zeer mooi klein appartement voor twee. We hadden alles wat we nodig hadden voor de vakantie. Het appartement ligt op een goede locatie, dus alle faciliteiten waren voor ons beschikbaar zonder auto. We kijken ernaar uit om weer te blijven!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Oberloisdorf,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2021
Ontspannend verblijf

De studio is klein maar "oho" Het is schoon en alles is aanwezig voor dagelijks gebruik voor 2 personen. Je voelt je vanaf het eerste moment op je gemak in de studio en wordt gefascineerd door de unieke locatie. De studio ligt op slechts een paar meter afstand van de haven, genesteld in een steegje dat liefdevol is versierd met bloemen en bomen. Petar de verhuurder is erg vriendelijk en gaf ons veel goede tips. We zullen de studio opnieuw boeken voor het volgende verblijf.

Ik zou dit aanbevelen aan : Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erg bedankt.

Ik ben erg blij dat ik je op je gemak heb kunnen stellen in mijn studio.

Toon alle beoordelingen
Petar Bonefacic Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik hou van reizen om nieuwe mensen te ontmoeten en verschillende plaatsen te zien. Ik ben ook blij dat andere mensen mijn appartementen kunnen gebruiken om de schoonheden van Baska en het eiland Krk te zien. Ik heb de appartementen ingericht met alles wat ik zoek in één appartement als ik op reis ben.

De advertentie Appartementen Funtana heeft 34471 keer bekeken sinds 22.07.2020.