Appartementen MWKrk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 38 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij zijn gevestigd in een mooi en nieuw huis, omgeven door groen in een rustig deel van Baska op het eiland Krk, 250 meter van de zee en ongeveer 300 meter van het mooie en unieke kiezelstrand. We zijn ongeveer 1000 meter van het centrum, waar een postkantoor, bank, wisselkantoor, kliniek, restaurants is. De dichtstbijzijnde winkels, restaurants, etc. bevinden zich op ongeveer 200 meter afstand. We bieden 3 appartementen voor 4-5 personen en 3 studio-appartementen voor 2-3 personen. Elk van de grote appartementen heeft 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, terras. Elk appartement heeft een aparte ingang en uitgang naar de tuin en parkeerplaats. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv, draadloos internet (WI-FI), koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser, etc. Verzorging van gasten en appartementen tijdens het seizoen naast de eigenaar en de gastvrouw, die de hele dag aanwezig is . Beddengoed en handdoeken worden 1 keer per week verschoond

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ecologische belasting is 0, 30 € / persoon / dag. Gastregistratie is 2, 50 € per persoon / een keer. Bij een verblijf van maximaal 3 nachten wordt 30% meer in rekening gebracht. Check-in is vanaf 14.00 uur, check-out tot 10.00 uur. Om de reservering te bevestigen, dient een aanbetaling van 20% van de totale prijs te worden betaald, de rest van het bedrag wordt bij aankomst betaald. Een extra bed wordt in rekening gebracht voor 1 nacht, van 10 euro in het voor- en naseizoen tot 12 euro in het seizoen. Extra bed (bank) wordt in rekening gebracht vanaf 6 euro voor 1 nacht in het voor- en naseizoen, tot 8 euro in het seizoen. De accommodatie voor huisdieren kost 4 tot 8 euro, afhankelijk van de grootte. De eigenaar is het met elke gast eens over alle details en streeft er altijd naar om de gast tevreden te stellen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 18 km
  • Busstation: 1.1 km
  • Haven: 1.1 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het huis heeft een prachtige tuin waar kinderen kunnen spelen, en in de tuin staat een barbecue en een tafel waar je gebruik van kunt maken. Naast het huis zijn er twee privé parkeerplaatsen met in totaal 8-9 parkeerplaatsen, beschermd tegen de zon door groen. Roken in de appartementen is toegestaan. Als grote dierenliefhebbers en vrienden zullen we ook graag uw huisdieren ontvangen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen MW
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Janów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Geweldig, wij raden het aan.

Fantastische plek, ik raad het ten zeerste aan, we waren een gezin van 2+2 en een hond. Schoon, dicht bij het strand en routes naar de bergen. Goed uitgerust appartement, zeer goed contact met de eigenaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Oława,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Patricia en Sebastiaan

Ik raad een geweldige plek aan om dicht bij het strand te verblijven. Mevrouw Marika Anioł, de gastvrouw, is een zeer behulpzame en gedienstige vrouw. We zullen zeker terugkeren naar deze plek die het aanbevelen waard is.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Kalety,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juni 2023
Bozena en Waldi

Wij zijn voor de tweede keer in Baśka en komen hier zeker terug. We zijn super blij met de appartementen bij Marina's. Het is schoon, prachtig uitzicht en de gastvrouw Marica is gewoon een geweldige vrouw. Zarok is een rustigere wijk van Baśka, we raden het aan !!!! En 's avonds kunt u een wandeling maken naar het centrum van Baśka, dat zich over een afstand van ruim 3 km langs de kust uitstrekt. Talloze cafés en bars. Wij raden appartementen bij Marina aan!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marina Weltrusky Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

We kijken uit naar elke gast en streven ernaar om van hun verblijf in onze appartementen een aangename herinnering te maken.

De advertentie Appartementen MW heeft 118647 keer bekeken sinds 11.07.2016.