Appartementen MarijaKrk Punat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

In ons appartement huis Marija verhuren wij mooie, volledig uitgeruste appartementen, en twee tweepersoonskamers met eigen badkamer, één met balkon en de andere zonder balkon. Een aparte ingang voor gasten leidt u naar de eerste verdieping hal van waaruit u de beschermde woonruimtes betreedt. Het huis ligt op slechts 100 meter van de mooiste stranden van Punta en op minder dan 10 minuten vindt u de eerste winkel en een aangename wandeling langs de zee gedurende 15 minuten in het centrum van Punta. Op het strand vindt u een scala aan cafés, twee zeer goede restaurants, snackbars, banketbakkers, kiosken en bakkerijen. Van sportfaciliteiten kun je alles uitproberen in het watersportcentrum B

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Nadat u ons appartement hebt geboekt, bevestigt u uw aankomst met een aanbetaling van 50 euro. Onze gasten verlaten het appartement om 10 uur. De tijd van nieuwe gasten die het appartement binnenkomen is elke dag van 12.00 tot 15.00 uur. In het geval dat de gast tot dan niet verschijnt en niet eerder heeft gebeld en de vertraging heeft aangekondigd, wordt het appartement verhuurd aan de eerste gast. De gast betaalt het volledige bedrag van de accommodatie die weigert om door te gaan, nadat hij is gaan wonen en rusten. Laat ons uw paspoort of identiteitskaart bij aankomst meteen achter, omdat wij u binnen 24 uur moeten melden. We hopen dat je je prettig zult voelen in ons appartementsgebouw Marija, dat je verliefd zult worden op de Puntarska-zonsondergang en dat je weer zult komen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 6 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Punat ligt op het zuidelijke deel van het eiland Krk en is gelegen in een van de mooiste en meest beschermde baaien aan de Adriatische kust - Punat lieverd. Punat ligt op ongeveer 30 km van de Krk-brug en ongeveer 8 km ten zuiden van de stad Krk. Als een klein vissersdorpje wil Puntu graag kleine stenen huizen in de smalle straatjes van de zogenaamde. de boerenkool in het oude stadscentrum en de belangrijkste witgekalkte kiezelstranden die zijn verbonden door de promenade. Bijna zijn er geen bezoekers die het eiland Košljun niet bezochten voor hun verblijf in Puntu, dat in de schuilplaats van het Franciscaner klooster de schatten van het Kroatische erfgoed bewaart.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juli 2023
Loven

Ik verbleef in juli 2023 in de kamer van de gastheer en ik heb niets dan lof. De accommodatie is netjes en schoon en de gastheren zijn behulpzaam, vriendelijk en toch zeer professioneel. Dit leuke gezin is er voor de gasten op de begane grond van het huis, en toch gaan ze niet over de streep als je vakantie wilt. De stranden zijn dichtbij en de straat is niet druk, dus op weg naar het strand kun je comfortabel een paar minuten lopen en dezelfde weg terug. De gastheren respecteren alle aanvullende verzoeken en proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We zien elkaar zeker nog eens terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankjewel Romana!

Je was onze lieve gast en we hopen je nog eens te ontmoeten. Groeten van de familie Janaček

Slavonski brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Augustus 2021
Allemaal aanraders!

Gelegenheid om te zeggen dat de gastheren geweldig zijn.. accommodatie top.. om nog maar te zwijgen van de nabijheid van het strand. Wie heeft kleinere kinderen, het strand net onder het appartement, geweldig..en de boulevard strekt zich veel uit aan zee ... een plek om te worden geprezen.. prijzen in de winkels acceptabel .. ..alle aanbevelingen, mensen zullen niet gaan mis ..

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Karviná,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juli 2021
Appartementen Marija

We komen hier al een eeuwigheid, we zijn altijd tevreden, de appartementen zijn schoon, uitgerust met alles wat we nodig hebben en vooral de eigenaren zijn geweldig en vriendelijk, ze hebben ons altijd in alles tevreden gesteld. En vooral dicht bij het water, waar we een geparkeerde boot hebben.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Verica Janaček Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Verica is een vrouw, moeder en grootmoeder die al 50 jaar haar zomers in Punat doorbrengt, op de begane grond van het appartementencomplex Marija, waar ze in de zomer woont met haar gezin en haar moeder Marija, naar wie het huis is vernoemd en die een goed humeur en een herkenbaar gezicht is voor al onze vaste gasten. Ze werkt al 34 jaar voornamelijk in Zwitserland en spreekt Duits en Engels.

De advertentie Appartementen Marija heeft 87969 keer bekeken sinds 12.03.2018.