Appartementen Sea View Sveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sveti Juraj (Jurjevo) en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Appartementen met zeezicht bevinden zich in een rustig gehucht op Zakos. Ze bevinden zich tussen Senj en St. George in een sublieme positie die een perfect uitzicht op de zee en de omliggende eilanden biedt. Elk appartement (4 1) heeft twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een badkamer (douche, toilet) en een volledig uitgeruste keuken. Keuken, eetkamer en woonkamer zijn open concept. De woonkamer heeft een uitklapbare bank! Appartement 4 2 is 130 m2 groot, met twee slaapkamers, 2 badkamers, inloopkasten. Gasten van dit appartement zijn voorzien van een parkeerplaats in de tuin, een omheind zonneterras bij het zwembad en een grote tuin. Alle appartementen hebben een overdekt terras met zitmeubels en hebben allemaal uitzicht op zee en het zwembad. Het zwembad is beschikbaar voor alle gasten van grootte 64 m2, gasten kunnen ook gebruik maken van onze ligstoelen en parasol (2 ligstoelen en 1 parasol per app)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een aanbetaling is vereist om uw reservering te bevestigen! Het voorschot is 30% van de totale prijs van de accommodatie. De reservering kan 60 dagen voor de geplande aankomstdatum worden geannuleerd, voor alle annuleringen na deze deadline wordt de aanbetaling volledig terugbetaald. Voor een verblijf van 14 dagen of meer bieden wij 10% korting. Inchecken: 15: 30-21: 00 Uitchecken: 08: 00-10: 00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Centrum: 3 km
  • Restaurant: 3 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Airconditioning is inbegrepen in de prijs van het appartement, maar we vragen de gasten vriendelijk om tijdens het werken van de airconditioner alle ramen en deuren gesloten te houden, ook dat het apparaat bij het verlaten van het appartement wordt afgesloten! Het zwembad is beschikbaar voor alle gasten, 64 m2 groot. Gasten kunnen ook gebruik maken van onze ligstoelen en parasol (2 ligstoelen en 1 parasol per appartement).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sea View
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Mariazell,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2019
Ideaal voor kinderen

Ik was hier met mijn gezin, inclusief mijn 2 kinderen (4 en 8 jaar) het was perfect! Geen stress, ochtenden bij het zwembad, middagen op het strand! Appartementen ruim, schoon en goed uitgerust! We verbleven 15 dagen en volgend jaar komen we 18 dagen terug in juli! Kan niet wachten !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sea View , Juni 2019
Prachtig uitzicht, verfrissing in het zwembad en uiterst vriendelijke eigenaren. Все супер!

Zeer mooi appartement, met een prachtig uitzicht op de zee. En het superzwembad, dat 's nachts verlichting biedt voor een buitengewone sfeer op het terras. De eigenaren boden ons een privétaverne aan waar we het diner eenvoudig voorbereidden en later behandelden. Geweldig - we komen terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Augsburg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sea View , Augustus 2018
Super vakantie

Appartement was erg schoon en mooi ingericht! Het uitzicht vanuit appartement is prachtig en het zwembad is groot en heel schoon gehouden! We keren nu 5 jaar terug naar dit appartement! Host Mirna zal je alle informatie geven die je nodig hebt en helpt je altijd graag!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je

Bedankt Vico, je bent altijd weer welkom!

Mirna Prpić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Sea View heeft 15758 keer bekeken sinds 14.06.2019.