Vakantiehuis MarijoIst - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ist en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Zeer mooi en functioneel uitgeruste apatman met alle nodige voorzieningen voor een kwaliteit en aangenaam verblijf. Het is gelegen op de zeer mooie en rustige locatie van het eiland Ista met een prachtig uitzicht op de naburige eilanden, de jachthaven en de ligplaats. Afstand tot het dok is 150m van het strand 100m Het appartement heeft een grote koelkast in combinatie diep voor voedselaccommodatie Het terras van 20 vierkante meter is uitgerust met alle nodige voorzieningen - een tafel met vier stoelen en een ligstoel. Short - apartment heeft alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering in appartement - voorafgaan aan 30% Betaling van het verblijf - op voorhand Naast accommodatie, is het noodzakelijk om 6 kuna per dag te betalen, kinderen tot 12 jaar 0 kuna toeristenbelasting. Ideale aankomsttijd is zaterdag of zondag. De ideale tijd om te vertrekken is zaterdag of zondag.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 70 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 70 m
  • Bank: 60 m
  • Postkantoor: 60 m
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We kijken uit naar uw keuze en we staan ​​klaar om u te verwelkomen U kunt vanaf Zadar bij ons eiland komen - met de veerboot (de laatste stop is appartement Mario) met de veerboot (eerste halte is appartement Mario) en vanuit Lošinj met de veerboot (vierde station is appartement Mario) Als je met de auto naar het eiland komt is parkeren gratis. Wanneer je aankomt, moet je ons bellen als je aan boord gaat van het schip zodat u het transport naar het appartement kunt hosten en regelen. Houd er rekening mee dat er geen auto's op het eiland zijn. Naast huur bieden wij ook drankjes en welkom aan. Tijdens het verblijf is er een gezamenlijke lunch met drankjes en zoete deegwaren Mogelijkheid om een ​​boot te huren - zoals afgesproken We organiseren ook uitstapjes naar de omliggende eilanden - zoals afgesproken Jacht charter.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Marijo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Kutina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2014
app Mary

Zeer mooi ingericht app. Fantasierijke met veel stijl. Dicht bij zee, mooi uitzicht, rust en stilte. Solid strand, geschikt voor alle leeftijden. Ideaal voor degenen die niet van drukte. Gastheren vriendelijk en behulpzaam. We raden aan iedereen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marijo Perušić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik als de gastheer Apartments Mary Ist Ik zal een hoogwaardig verblijf te bieden in onze mooie appartement en op ons mooie eiland met een glas verwelkomen één of meer gezamenlijke bijeenkomsten met diner in de open lucht. In de hoop dat u geïnteresseerd bent in onze faciliteit zal zijn dank u bij voorbaat voor uw interesse. Regards Mario Perusic

De advertentie Vakantiehuis Marijo heeft 37575 keer bekeken sinds 07.03.2014.