Appartementen ŽutiMurter Betina - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste gasten, onze appartementen bieden u de mogelijkheid van rust en een aangename familievakantie, maar ook gemakkelijke en snelle toegang tot alle noodzakelijke plaatsen. De locatie van het appartement is geweldig! Ze zijn gelegen in een rustige straat waar geen verkeer is in de buurt van de jachthaven. De zee ligt direct achter het huis op 30 meter afstand. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op 200 meter afstand, evenals de winkel. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen van het centrum, waar restaurants, winkels, cafés, een postkantoor en het museum van de houten scheepsbouw van Betin zijn. Het centrum van Murter ligt op 10 minuten lopen. Appartement Sunčana (4+2) bevindt zich op de begane grond en bestaat uit twee slaapkamers (een tweepersoonskamer en een kamer met een stapelbed), een keuken met eetkamer, een badkamer en een terras met barbecue. Parkeren is gratis. Huisdieren zijn welkom en we rekenen € 5 per dag, evenals een extra persoon. Appartement Luca is gelegen op de eerste verdieping en heeft een slaapkamer, badkamer, keuken met eetkamer en een klein balkon. Als u op zoek bent naar rust, rust en natuurschoon, bent u hier op de juiste plek. Wij verheugen ons op uw komst! :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De ideale aankomsttijd is vanaf 12 uur 's ochtends en de vertrektijd is vanaf 9 uur 's ochtends. Nadat de gast de reservering heeft bevestigd, stelt de eigenaar een reserveringscontract op met alle nodige informatie: contact, aanbetalingsbedrag en betalingswijze. Het voorschot wordt betaald op de rekening van de eigenaar. De rest van de betaling op de dag van aankomst. Als de gast het voorschot niet op tijd betaalt (meestal een tot twee maanden), wordt de reservering geannuleerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleringsvoorwaarden zijn flexibel. Bij annulering tot 3 maanden voor de afgesproken datum wordt het volledige bedrag van het voorschot terugbetaald. Het voorschot kan ook worden meegeteld voor de volgende reservering/seizoen. Bij annulering een maand van tevoren wordt 50% van het voorschot terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 7 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Betina is een rustig plekje waar alles dichtbij is. Geweven met harmonieuze smalle straatjes en doorgangen, oude stenen huizen en waterfronten, vol natuurlijke menselijke charme, authenticiteit, culturele waarden, economische en toeristische identiteiten. Het ligt niet ver van de steden Zadar en Šibenik, evenals van 2 Kroatische nationale parken (NP Krka en NP Kornati) en het natuurpark Vransko jezero. Naast de gehele accommodatie is het volgende ook beschikbaar voor gasten: 1. Aanlegplaats voor boten - Als u met uw eigen boot wilt komen en onze Adriatische Zee wilt bevaren, bieden wij een aanlegplaats voor boten aan voor € 10,- per dag. 2. Privétoeristenreizen naar de Kornateneilanden - Naast de appartementen in Betina hebben we een huis op de Kornateneilanden dat we ook verhuren, en de eigenaar organiseert privétoeristenreizen voor geïnteresseerde gasten. De Kornati-eilanden zijn het paradijselijke eiland van de Middellandse Zee, bijzonder vanwege hun uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, de brede inham van de kust, de ongerepte natuur en het rijke mariene ecosysteem. 3. Transportdiensten - we bieden ook transportdiensten aan. Prijs afhankelijk van afstand. Korting voor 2 weken van 10%!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Žuti
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Goran Šandrić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Žuti heeft 19130 keer bekeken sinds 15.11.2021.