Appartementen Villa EvaSukošan - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis heeft twee appartementen en drie kamers. De appartementen en kamers zijn modern en smaakvol ingericht en bevinden zich in een in 2014 geheel gerenoveerd huis. Op de binnenplaats is er een gemeenschappelijk zwembad met een ligweide. Elk appartement en elke kamer heeft zijn eigen airconditioning. Onze appartementen en kamers liggen op 300 meter van het strand van Zlatna luka en op 400 meter van het strand in de jachthaven van Dalmacija, en op 10 minuten loopafstand van het centrum van Sukošan.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Beste gasten, welkom in onze appartementen en kamers in Villa Eva. Voor de reservering is een aanbetaling van 30% van de totale prijs van het verblijf vereist. Het verblijf van de gasten in het appartement of de kamer begint om 16.00 uur op de eerste dag van hun verblijf en eindigt om 10.00 uur op de laatste dag van hun verblijf. Volgens de Kroatische wet dient elke gast bij het inchecken een geldig identiteitsbewijs of paspoort te tonen. Wifi, airconditioning, zwembad, eindschoonmaak en toeristenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen. Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze appartementen en kamers! BEDANKT
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, U kunt uw reservering uiterlijk 30 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum annuleren, met restitutie van 100% van het voorschot. Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst houden wij de aanbetaling volledig in.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Apotheek: 900 m
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 8 km
  • Vliegveld: 8 km
  • Haven: 200 m
  • Nationaal Park: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De plaats biedt verschillende restaurants, koffiebars en organiseert zomerevenementen. We raden uitstapjes aan naar de nabijgelegen nationale parken Kornati, Paklenica, Krka, Plitvice, het meer van Vrana en raften op de rivier de Zrmanja. Bezoek ook de historische stad Zadar. De nabijheid van de eilanden, vooral Kornati, en de grootste jachthaven aan de Adriatische Zee, Marina Dalmacija, maken Sukošan tot een ideale plek voor zeilers.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Eva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Geweldig voor elke aanbeveling!

Uiterst vriendelijke en gedienstige gastheer. Accommodatie is schoon, netjes en bevat alles wat je nodig hebt. Fraai aangelegde tuin vol groen. Alle lof en voor elke aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Novska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Ik raad ten zeerste aan!

Geweldige accommodatie, schoon, netjes en een warm gevoel thuis. Vriendelijke gastheer en altijd beschikbaar. Fraai aangelegde tuin met zwembad. Ideaal voor een verblijf met kinderen. Zeer rustig en aangenaam om te rusten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Sucha Beskidzka,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
Coole plek voor een vakantie

Ik raad aan om in het appartement te blijven. Grootte en uitrusting ok. Mooie tuin. De eigenaresse was vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is een groot pluspunt van deze plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Zlatko Valo Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Villa Eva heeft 95292 keer bekeken sinds 07.10.2015.