Appartement BazaBilice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Bilice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Appartement Baza is gelegen in een rustig dorpje Bilice, tussen Šibenik en het Krka National Park. De appartementgrootte is 35 m2 en het terras van 18 m2. Het bestaat uit slaapkamers met twee bedden die kunnen worden samengevoegd en gescheiden, een volledig uitgeruste keuken (oven, vriezer, wasmachine) en een woonkamer met twee bedden. De badkamer is ruim en u kunt gratis gebruik maken van de wasmachine. Het appartement beschikt over airconditioning, Wi-Fi, TV (satelliet, Smart TV). Als u met kinderen komt, kunnen wij u een reiswieg en een voederbak aanbieden. Prive parkeerplaats, een grote tuin en barbecue zijn beschikbaar. De tuin is omheind en groot genoeg om mee te spelen als je met kleinere kinderen komt. De afstand tot het strand en café met kinderspeelplaats is 250 m, 5 minuten lopen. Dichtbij de snelweg.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering wordt bevestigd na vooruitbetaling - 30% van de totale prijs. Aankomsttijd: na 14 uur Vertrektijd: tot 10 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, We hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan de situatie, zodat u 7 dagen voor de afgesproken aankomstdatum kunt annuleren met 100% aanbetaling. Als u binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, houden wij de aanbetaling volledig over. Dit annuleringsbeleid is geldig tot het einde van de pandemie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 1.2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. Parkeren is gratis, evenals parkeren op het strand. Het gebruik van de wasmachine en airconditioning is gratis. Promotiemateriaal, hulp en tips voor het organiseren van een reis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Baza
Tanja Mikulandra Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Frans,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, wij zullen ervoor zorgen dat uw verblijf in ons appartement zo aangenaam mogelijk is.

De advertentie Appartement Baza heeft 13580 keer bekeken sinds 24.07.2016.