Stacaravan Blue Wave Biograd na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Blue Wave is een nieuwe, moderne en volledig uitgeruste stacaravan met twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden), kledingkasten, twee badkamers met een douchecabine, een woonkamer met een extra uitschuifbaar bed ( 135x180cm), volledig uitgeruste keuken met airconditioning en een groot terras. Het terras is uitgerust met een eettafel, een elektrische grill en twee comfortabele ligstoelen. Draadloos internet is gratis beschikbaar in de hele ruimte. Blue Wave ligt in de rust van het dennenbos in het Soline-kamp in Biograd na moru. De faciliteit ligt op 2-3 minuten lopen van het strand, de koffiebar en het restaurant. De camping heeft wasmachines en drogers, een geldautomaat, een winkel, een bakker, een kinderspeeltuin en alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf! In de directe omgeving van de camping, op ongeveer 10 minuten lopen langs de onlangs gerenoveerde promenade aan zee, bevindt zich het centrum van Biograd

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs is exclusief: Toeristenbelasting, ten bedrage van EUR 1,30 voor volwassenen en 50% van de prijs voor kinderen van 12 tot 18 jaar, en een eenmalige registratie per persoon EUR 1. De eindschoonmaak is 50 EUR. (eventuele betaling vooraf of bij aankomst). Verplichte borg van EUR 100 bij aankomst, die op de dag van uitchecken volledig aan de gast wordt terugbetaald als er geen schade of verlies van inventaris is geconstateerd. Betaling op rekening in EUR. Een aanbetaling van 30% van de totale prijs is vereist om de reservering te bevestigen. Check-in tijd: van 14.00 uur tot 16.30 uur Check-out tijd: van 07.00 uur tot 10.00 uur
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan de reservering tot 14 dagen voor aankomst te allen tijde annuleren met restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 1.9 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Busstation: 22 km
  • Treinstation: 22 km
  • Vliegveld: 29 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 1 km
  • Nationaal Park: 55 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voor onze jongste bezoekers is er ook een kinderhoek met boeken en speelgoed, een kinderstoel voor het voeden van baby's, een set kinderbestek en kinderbeddengoed. De prijs van het verblijf is inclusief het gebruik van handdoeken en beddengoed en draadloos internet. Onze persoonlijk gemaakte vakantiegids (met veel informatie en advies) is in drie talen gratis beschikbaar voor alle gasten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Blue Wave
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bučovice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2020
Super goed

We waren hier 07/2020, absoluut geweldig, perfect netjes, schoon, alles nieuw. Airconditioning perfect, op korte loopafstand van het strand. We zullen het verblijf herhalen. Uitstekende communicatie met de gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ontspan, lach, droom. Welkom bij Blue Wave, een nieuwe, moderne en volledig uitgeruste stacaravan, gelegen in de rust van een dennenbos in de camping Soline in Biograd na Moru. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen en te ontsnappen aan de hectiek van alledag.

De advertentie Stacaravan Blue Wave heeft 36252 keer bekeken sinds 29.04.2019.