Appartementen BlankaPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pakoštane en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

De appartementen bevinden zich in een gezinswoning in een rustige straat op slechts een korte loopafstand van het centrum van het dorp. Voor ongeveer 5 tot 20 minuten bent u aan de waterkant, stranden die zich uitstrekken langs de hele stad, winkels, bank, postkantoor, bushalte, arts als u nodig hebt God verhoede. Er zijn hosts die voor u beschikbaar zijn te allen tijde. Zal blij zijn om u naar verborgen baaien zijn of tonen u de bezienswaardigheden van de plaats. De hele familie probeert om uw verblijf in ons huis zo aangenaam mogelijk te maken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Airconditioning is apart in rekening gebracht, 5 € per dag. De hond wordt apart in rekening gebracht, 5 € per dag.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 300 m
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elk appartement heeft een groot terras met prachtig uitzicht op de zee en de Kornati eilanden. Uw metaal huisdier is ook voorzien van een plaats in de tuin. Er zijn gratis fietsen als je wilt een rit langs de prachtige Lake Vrana keuken te nemen als je honger na recreatie bent. Daar hebben we een boot, zodat we dagtochten organiseren naar de nabijgelegen eilanden. Dit is gewoon de beste manier om alle de mooiste eilanden in de omgeving te zien :)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Blanka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Germany,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Uitstekend appartement

We zijn nu voor de tweede keer op rij bij Blanka en Duro geweest. We hebben vorig jaar al enorm genoten van hun appartement en vanwege de moeilijke tijd van vandaag hebben we weer geboekt - en genoten weer van de rustige sfeer. We houden echt van de flexibiliteit van de gastheren en wanneer je een vraag hebt, krijg je altijd een goed antwoord. Dus we hebben er echt van genoten om in je appartement te zijn en we hopen dat je nog steeds veel gasten kunt ontvangen die van je nederzetting daar genieten. Naast het water en de stranden zijn daar erg mooi en wie houdt er van veel eilanden daarbuiten plus het is niet ver van Zadar en niet ver van Sibenik, precies in het midden en er zijn ook veel dingen van historische bezienswaardigheden te zien . Aanbeveling helemaal top.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ptuj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2021
Mitja & Tanja - de mooiste vakantie

Hallo, We keren al vele jaren terug naar Pakoštane. We keren graag terug naar Đuro en Blanka, omdat we de afgelopen 3 jaar bij hen zijn geweest en omdat we voor het eerst bij hen waren, willen we nergens anders heen. Ze zijn allebei erg vriendelijk, behulpzaam en helpen je altijd als je iets nodig hebt. De appartementen zijn schoon, netjes en in uitstekende staat. Ze liggen op een rustige locatie waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur met uitzicht op de zee. Ondanks dat het huis niet aan zee ligt, hebben we er geen last van, want je kunt te voet, met de auto, met de fiets ... naar elk strand. We voelen ons thuis bij hen en we begrijpen elkaar vanaf de eerste dag perfect en we voelen ons als een deel van hun familie, omdat ze ons altijd vriendelijk verwelkomen en ons ook naar huis begeleiden. We gaan elk jaar samen uit eten, wat we erg leuk vinden, omdat we ons erg welkom voelen bij hen. We wensen meer van dergelijke vakanties met hen en we zullen graag terugkeren. Blanka en Đuro ... tot volgend jaar

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Trnava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Geweldige vakantie

Het appartement is goed uitgerust, schoon en groot genoeg. Terras uitstekend met een prachtig uitzicht op zee. De gastheren zijn aardige, geweldige mensen. Afstand van het strand is 15-20 minuten lopen, maar dat is geen probleem, maak een wandeling en leer Pakostane kennen, kies het strand dat het beste bij je past. We hebben hier voor het eerst de zomer doorgebracht en we zijn tevreden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Djuro Uzelac Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Sloveens,
De advertentie Appartementen Blanka heeft 101114 keer bekeken sinds 09.05.2015.