Appartementen DanijelaPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Danijela bevinden zich in de buurt van het aantrekkelijke strandresort Pine en het kamp Adria-Kozarica. Onze gasten zijn meestal gezinnen met kleine kinderen. omdat we in een rustige straat zijn gevestigd zonder lawaai en verkeer. De straat is bij de ingang wat smaller en onverhard, maar kort.We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. We hebben geen uitzicht op zee, het eerste strand is ongeveer 300 m door het Kozarica-kamp en de andere stranden zijn ongeveer 500-1000 m. We verhuren 2 appartementen op de eerste verdieping van het huis. dat is ook de laatste. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een keuken met een woonkamer en een toilet met douche en een klein balkon met een luifel. De keuken heeft een elektrisch fornuis, een compleet servies, een vaatwasser, een koelkast met een grotere vriezer, een wasmachine. Geleverd strijkijzer, strijkplank, föhn en handdoeken, evenals alle beddengoed. WIJ VERHUREN UITSLUITEND VAN ZATERDAG TOT ZATERDAG. .

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na schriftelijke correspondentie en onderling akkoord geven wij een opdrachtbevestiging af met alle details van de accommodatie. Het is noodzakelijk om 30% vooraf te betalen via overschrijving of betaling op een lopende rekening. De rest wordt op de eerste dag betaald, d.w.z. bij het betreden van het appartement dient u geld/contant klaar te leggen, want wij accepteren geen kaarten. Voor registratie in E-visitor dient u identiteitskaarten/paspoorten voor volwassenen of gezondheidskaarten voor kinderen uit Kroatië voor te bereiden. WIJ VERHUREN UITSLUITEND VAN ZATERDAG TOT ZATERDAG. Aankomsttijd na 14.00 uur, vertrektijd na 10.00 uur. Het appartement dient netjes achtergelaten te worden.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Voorschotten storten we indien nodig terug vanwege Covid-19.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 900 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 300 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 20 km
  • Casino: 45 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Dagelijks verhuren wij GRATIS hoogwaardige heren- en damesfietsen met kinderzitjes. Pakoštane heeft goed onderhouden fietspaden en de rit rond het meer van Vrana is bijzonder aantrekkelijk. Er zijn kortere varianten en de langste is meer dan 25 km. Je kunt de fiets gebruiken om naar een plaats te gaan, boodschappen te doen of naar een afgelegen strand te gaan. we bieden ook kinderzitjes die op de fiets worden gemonteerd. Gasten gebruiken samen de barbecue en de ontmoetingsruimte. ALLE GASTEN ZIJN VERZEKERD TEGEN ONGEVALLEN TIJDENS HUN VERBLIJF. De Tourist Board organiseert gratis entertainment in het centrum van de stad.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Danijela
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Santo Domingo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2023
Mooi en gezellig!

Apartmani Danijela was mijn thuis voor een paar heerlijke dagen tijdens mijn verblijf in Pakoštane, en ik moet zeggen, het is een prachtige plek die rust uitstraalt en je thuis laat voelen. Ik zal zeker terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het spaans - Bekijk origineel
Como,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Perfect!

We zijn meerdere keren te gast geweest bij Danijela, in 2014, 2016, 2019 en dit jaar zijn we voor de vierde keer teruggekomen. Het appartement is schoon, netjes en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het is gelegen in een zeer rustige omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning en toch dicht bij de stranden en het stadscentrum. Danijela is een heel aardig persoon, altijd aanwezig en beschikbaar voor elke behoefte. Ze wil dat haar gasten zich op hun gemak voelen en met volle teugen van hun vakantie genieten en staat altijd klaar om aanwijzingen en advies te geven over wat ze kunnen zien en bezoeken, zowel in Pakostane als in de omgeving. We hopen snel terug te zijn!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Como,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Super!

We waren gasten van Daniela 2014, 2016, 2019 en dit jaar waren we verheugd om terug te kunnen keren. De appartementen zijn schoon, netjes en goed uitgerust. Ze bevinden zich in een zeer rustige omgeving buiten het centrum, dat toch dichtbij is (ongeveer 1 km). Ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar ontspanning. Danijela is een perfecte gastvrouw, altijd aanwezig en beschikbaar, zowel voor elke behoefte als om suggesties en ideeën te geven over wat er te zien en te doen is in Pakostane en omgeving. We zijn erg dol op haar en haar familie en we hopen nog een keer terug te kunnen komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Danijela Biljecki Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten! Ik huur onze appartementen nu ongeveer 15 jaar en elke zomer kijk ik ernaar uit om onze oude trouwe gasten uit alle landen, voornamelijk Europa, te zien, maar ook om nieuwe te ontmoeten. De grootste voldoening van dit bedrijf is de tevreden gast met zowel de accommodatie als de gemoedelijke sfeer die zich ontwikkelt. Ik wens iedereen de mooiste vakantie in 2021!

De advertentie Appartementen Danijela heeft 74257 keer bekeken sinds 09.04.2015.