Appartementen ZupanovicSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in een rustige wijk van S. Fiilip en Jacob, gelegen naast de zee; De faciliteit ligt op 10 minuten lopen naar het centrum en 80 meter lopen naar het strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd 12u, en de vertrektijd 09:00. Maar als het eerder komt, zullen we zorgen voor parkeren en versnaperingen. Plaza is in de buurt die kunnen ontspannen, terwijl appartement is niet klaar om te gaan.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Sportactiviteiten: 22 km
  • Discotheek: 1.6 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de omgeving van slechts 200 meter van de appartementen zijn er tennisbanen, voetbalvelden en een park voor kinderen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zupanovic
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Velký Borek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2022
Absoluut geweldig

Het appartement bevindt zich in een ouder, goed onderhouden gebouw, het is zeer ruim en praktisch ontworpen, er is een grote koelkast, voldoende servies en een droger op het balkon en functionele airconditioning. Het balkon heeft uitzicht op zee en ligt zeer dicht bij het zandstrand, max. 100 meter. De vrouw des huizes is erg behulpzaam, ze heeft ons om 5 uur 's ochtends opgevangen! Het appartement is omgeven door een goed onderhouden tuin en volledige rust. Het enige wat ik zou willen toevoegen is een parasol of een luifel voor de zuidelijke balkons zodat deze beter benut kunnen worden, anders is alles absoluut perfect.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Eger,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
Appartement met zeezicht

Het appartement ligt dicht bij de zee, schoon, comfortabel. Het balkon biedt een prachtig panorama. De keuken is uitgerust met gemiddelde apparatuur. De huiseigenaren zijn vriendelijk, vriendelijk, behulpzaam en bieden een ontspannen, veilige omgeving. We zijn hier al jaren op vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Zagreb,
Tevreden (2/5) Verbleven in A4, Juni 2019
Bescheiden appartement dicht bij het strand

Het appartement ligt net boven het zandstrand dat de meeste schaduw in de hele stad heeft. Het heeft airconditioning. De keuken is nogal slecht uitgerust, de koelkast is te klein en past niet veel voedsel, een kleine vriezer en het plankje op de deur van de koelkast werd afgedankt zodat het niet kon worden gebruikt. Het appartement was slecht schoongemaakt, vooral de badkamer die we voor gebruik hadden schoongemaakt, een kast in een kamer vol stof. De tuin is groot, maar zonder inhoud, dus deze kan niet worden gebruikt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt voor de deels opbouwende kritiek

Uit uw commentaar zie ik dat u wordt ondergebracht, maar over het algemeen Sv. Philip en Jacob hielden niet echt van deze plek. Dat is goed, maar laat me je opmerkingen beantwoorden. Het appartement heeft 3 sterren en is uitgerust voor deze categorie. De keuken is van het type appartement, wat betekent dat deze niet is uitgerust met een grote vriezer of een groot aantal apparaten. Maar dat zeggen we altijd en tonen de foto's die we hebben evenals de informatie op de website. Een kapotte plank in de koelkast is de nalatigheid van eerdere gasten die niet in korte tijd kunnen worden gerepareerd en die zelfs geen storing hebben gemeld. De tuin is altijd erg netjes, gemaaid, vol bloemen, we hebben ook kleine schildpadden die vrij zijn om te planten. Op de binnenplaats is er een grill, een kleine schommel voor kinderen. Maar waar we het niet over eens kunnen zijn, is dat het appartement niet goed is schoongemaakt. Zoals voor iedereen hebben we niet allemaal dezelfde criteria. Maar we werken al zo'n 15 jaar in deze branche en ik heb nog nooit een klacht gehad over netheid. Ik zie het probleem niet bescheiden in de opmerking, maar het valt niet op. Het spijt ons zeer dat u niet erg tevreden was en bedankt voor de reactie. Het commentaar biedt gedeeltelijk constructieve kritiek waaraan kan worden gewerkt.

Šime Županović Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Zupanovic heeft 38392 keer bekeken sinds 21.05.2017.