Appartementen Villa AstoriaBiograd na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Biograd na Moru en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Modern design en volledig uitgeruste studio's Villa Astoria is gevestigd in een nieuw en rustig deel van de stad door de zee, Kumentu. Gelegen in een dennenbos zorgt voor de gasten privacy en rust en voldoende schaduw terwijl u geniet van het terras, dat elk appartement heeft. Het gebouw is gelegen in de buurt van het belangrijkste zandstrand baai, en de nabijgelegen restaurants en cafés en winkels. Sinds het midden bevond zich promenade ongeveer 15 minuten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt in contanten bij aankomst op de faciliteit, en wanneer de reservering is nodig om een ​​voorschot van 20% te betalen. Boravišma belasting is inbegrepen in de prijs. In geval van annulering wordt de borg ingehouden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In de prijs is inclusief parkeren dat we voor al onze gasten, het gebruik van airconditioning en WiFi. Al onze gasten krijgt om schone lakens en handdoeken te vragen indien verblijf hoger aantal dagen in het huis. Op onze receptie kunt u altijd van dienst kopje koffie uit het apparaat en zelfgemaakte brandewijn met een vrijwillige vergoeding. Voor een vergoeding te organiseren vervoer van / naar de luchthaven, de jachthaven, het busstation ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Astoria
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juni 2023
Geweldig appartement en gastvrijheid

Zeer gastvrije gastheer en schoon appartement.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Anamaria Čuljak Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hi! Mijn naam is Anamaria en ik ben uw gastheer bij Villa Astoria. Ik spreek veel vreemde talen, echter, aarzel dan niet om contact met mij opnemen met uw vragen. Emmers I en vrolijk en communicatief persoon. Ik hou van kinderen en dieren. Ik hou van zingen, dansen en spelen en ik heb ook sport. Zo veel voor mij: D

De advertentie Appartementen Villa Astoria heeft 67361 keer bekeken sinds 28.06.2017.