Appartementen KrešoBlace - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Comfortabele, onlangs gerenoveerde appartementen op de eerste rij aan zee. De mogelijkheid om gebruik te maken van een open haard, gratis ligbedden, beveiligde parkeerplaats en een welkomstdrankje. De faciliteiten bevinden zich op 10 minuten lopen van het centrum van Blac. Op een afstand van 2 km is er een zandstrand, geschikt om te kitesurfen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Krešo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Mostar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Rust voor ziel en lichaam!

We brachten een ongelooflijk ontspannende vakantie door in dit prachtige appartement in Blace. De accommodatie was schoon, ruim en goed uitgerust en bood ons alles wat we nodig hadden voor een comfortabel verblijf. We genoten vooral van het prachtige uitzicht vanaf het terras, waar we elke ochtend ontbeten met een prachtig panorama op de zee. De eigenaren waren buitengewoon vriendelijk en meegaand, altijd bereid om te helpen en de beste activiteiten en restaurants in de omgeving aan te bevelen. De stranden waren dichtbij, beton voor het appartement, stadskiezel op 5 minuten lopen van het appartement, en zand op 5 minuten met de auto, en de heldere zee verrukte ons. Deze accommodatie is de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie, en we komen graag terug!”

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Lubań ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
koel

Een hele leuke tijd. We namen twee appartementen met een prachtig uitzicht. Vreedzame en stille omgeving - volledige ontspanning. Vriendelijke gastheren, behulpzaam en communicatief en tegelijkertijd uw verblijf niet verstoren. Beoordeling 10

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Aanbeveling!

Het appartement is ruim, schoon en comfortabel, met een balkon en een prachtig uitzicht over de baai. Recht tegenover het appartement is een klein betonnen strand met ligstoelen en parasols om uit te rusten. Het stadsstrand ligt op tien minuten lopen, met winkels en restaurants. De plaats is klein maar charmant. Het prachtige zandstrand Ušće ligt op 3 km van de plaats. In de omgeving zijn er veel verschillende activiteiten voor degenen die een actieve vakantie willen (kitesurfen op de Neretva, SUP-boarding op de Baćinski-meren, boottochten op de Neretva, archeologisch museum Narona, enz.) We moeten ook de zeer vriendelijke gastheren prijzen die altijd tot uw dienst staan. Voor ons is dit de juiste plek voor een vakantie en we komen graag terug voor meerdere seizoenen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivana Nikolić Domjanić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Krešo heeft 16547 keer bekeken sinds 26.05.2017.