Appartementen PalinićBlace - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Blace en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

In een rustige baai Duba is er een volledig nieuw huis dat modern is ingericht en ideaal is om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en het drukke leven. ongerepte natuur, schone lucht en zee zorgen voor onvergetelijke momenten. Het resort is nieuw in constructie, dus er is geen menigte en geen lawaai. Niet ver van het huis zijn er een paar kleine stranden die alleen per boot kunnen worden bereikt. Op een afstand van 80 km. Er zijn topbestemmingen zoals Dubrovnik, Makarska, Brač, Ston, het schiereiland Peljesac, een museum in Vida (Narona), het natuurpark van de Neretva-delta, enz.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een ​​aantal van de appartementen te reserveren, moet u het voorschot betalen dat wordt overeengekomen met de eigenaar van de accommodatie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Restaurant: 6 km
  • Apotheek: 6 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 3 km
  • Sportactiviteiten: 5 km
  • Discotheek: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast de appartementen bieden wij ook boot- of bootverhuur. Voor gasten die langer dan 7 dagen gratis dineren. We bieden zelfgemaakte olijfolie, wijn, honing en verschillende likeuren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Palinić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Polska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Palinić, Juli 2015
Ik zou adviseren

Ik wil rust in deze plaats, mooie en rustige omgeving en zeer vriendelijk en warm welkom, de appartementen zeer comfortabel te bevelen, zonder voorbehoud.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Damir Palinic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben geboren in Metković 1984/09/28 jaar, waar ik klaar met de middelbare school. Mijn familie is de landbouw sinds 2014 en het toerisme. We zijn bezig met mandarijn en watermeloen. We leven in een klein dorpje in de buurt van Vlaka Opuzen. Ik heb een zoon van David van 8 maanden en dochter Gabriela 3 jaar.

De advertentie Appartementen Palinić heeft 24637 keer bekeken sinds 03.03.2015.