Appartementen Ivan BačićKorčula Blato - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 32 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Korčula Blato en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Karbuni baai is beschermd tegen de wind mooie eilandje Zvirinovik vandaag zijn een favoriet verankering zeilers. Slechts een paar honderd meter van Karbuni is een reeks van eilanden die een perfecte bestemming voor een afgelegen zwemmen, snorkelen en kajakken excursies. De baai is een ideale bestemming voor familievakanties en om Blato een verharde weg die door pittoreske wijngaarden en olijfbomen passeert. Appartementen Ivan Bacic zijn gelegen tegenover het eiland Zvirinovik, aan de zee, privéstrand, verzekerd van een ligplaats. Op het strand ligstoelen zijn inbegrepen in de prijs. De appartementen zijn volledig ingericht. Ideaal voor een groep vrienden. Ze hebben een gezamenlijke barbecue. De mogelijkheid van het organiseren van excursies met de agentschappen, privé-lessen, windsurfen, het huren van een boot. Familie restaurant op slechts 300 meter van de appartementen zijn de ideale plek om de Dalmatische specialiteiten te proeven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot, vooraf 20%, alles in overleg met de eigenaar. Reservering (Status: periode), het appartement is 24 uur. Na betaling van het voorschot door de bevestiging per e-mail waarin de reservering is bevestigd. De tijd van de toegang tot het appartement is 14, 00 uur op de dag van aankomst, en als het appartement is klaar voor de gasten worden geïnformeerd. Vertrektijd van het appartement uiterlijk 9, 30 uur in de ochtend.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Centrum: 4 km
  • Restaurant: 300 m
  • Apotheek: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Vliegveld: 4 km
  • Sportactiviteiten: 4 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid van het organiseren van excursies met de agentschappen, privé-lessen, windsurfen, het huren van een boot. De gasten die 7 dagen gastheren schenken welkomstdrankje dat is inbegrepen in de prijs en de gasten die twee weken (15 dagen) vriendelijke gastheren het weggeven van gratis lunch of diner blijft (op afspraak met de gasten).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ivan Bačić
Ivan Bačić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Sloveens,
De advertentie Appartementen Ivan Bačić heeft 14379 keer bekeken sinds 14.01.2016.