Appartementen Robert i MilenaPag Mandre - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen zijn gelegen aan zee, in het centrum van Mandri, op het eiland Pag. Alle appartementen bevinden zich op de 1e verdieping van ons familiehuis en bieden daardoor een prachtig uitzicht op zee. De appartementen zijn onlangs gerenoveerd en uitgerust met internet, airconditioning, TV / SAT, volledig uitgeruste keukens en daarnaast kunt u horren op alle luiken van de ramen plaatsen als bescherming tegen muggen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en alle gasten kunnen gebruik maken van de barbecue in de tuin. Via onze binnenplaats ga je direct naar het strand, je hebt dus alleen een handdoek over je schouder nodig voor een heerlijk zonnetje! We kijken uit naar uw komst!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een voorschot van 150-200 euro vereist, afhankelijk van de grootte van het te huren appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De aanbetaling kan niet worden gerestitueerd, maar in het geval dat u niet kunt aankomen vanwege de covid -19-situatie, bieden we de mogelijkheid van overdracht voor andere voorwaarden in 2020 of in de zomer van 2021.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 20 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Naast het huren van een appartement hebben we ook een eigen boerderij, zodat al onze gasten altijd worden begroet met een passend geschenk uit onze productie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Robert i Milena
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Branimir i Ivana Čemeljić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben Branimir Čemeljić, eigenaar van OPG Čemeljić, die zich bezighoudt met de productie van tomatenkaas. Met mijn vrouw Ivan, mijn vader Roberta en mijn moeder Milena, ben ik bezig met toerisme, op een prachtige kleine plaats aan zee, Mandra. Ik hoop dat je ons zult plezieren met je bezoek, wat van onze producten zult proeven en misschien zelfs je nieuwe favoriete vakantieplek zult vinden!

De advertentie Appartementen Robert i Milena heeft 73397 keer bekeken sinds 22.03.2016.