Appartementen Villa LuceKarlobag - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Ontspannen of actieve vakantie in Kroatië? Wij bieden u beide. Appartementenhuis VILLA LUCE met 6 appartementen is gelegen in het kleine en rustige stadje Ribarica nabij de stad Karlobag (4,5 km). Moderne, comfortabele tweekamer- en éénkamerappartementen uitgerust met alles wat u nodig heeft. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, WiFi, een balkon met uitzicht op de zee en de Velebit-berg, een grill in de tuin voor romantische diners onder de sterrenhemel. De stranden zijn van steen, beton en kiezelstenen en het dichtstbijzijnde strand ligt op 70 meter van Villa Luca. De dichtstbijzijnde restaurants liggen op 100 m van het appartement, een winkel 800 m, een bakkerij 150 m. Ochtendkoffie op het balkon met uitzicht op de zee, ver weg van de drukte, ideaal voor een vakantie zonder lawaai en stress, en u kunt ervaren een actieve vakantie door te wandelen langs de zee en over de bergpaden. Wij verheugen ons op uw komst.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het reserveren van een appartement is het noodzakelijk om 30% van de totaalprijs te betalen. Voor de eindschoonmaak van het appartement wordt bovendien € 30,00 eenkamer - € 35,00 tweekamer per appartement in rekening gebracht. Voor overnachtingen van 1-4 dagen ligt de prijs 20% hoger. Mensen die contractueel geen gasten van het huis zijn, mogen niet in het huis verblijven (behalve met toestemming van de gastheer). Tussen 22.00 uur en 08.00 uur is het verboden lawaai te maken en de rust van andere gasten in het huis te verstoren. Check-in: vanaf 14.00 uur / Check-out: tot 10.00 uur. Ligbedden zijn te huur voor € 2,00 per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Voorwaarden voor annulering van reservering: • bij annulering van reservering 60 of meer dagen eerder - 100% minus bankcommissie • bij annulering van reservering binnen 0-60 dagen geen restitutie van aanbetaling
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 45 km
  • Treinstation: 45 km
  • Vliegveld: 90 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Zelfgemaakte cognac, Medica, Orahovac, gebak, enz. Gebruik van ligstoelen om te zonnebaden. Dagelijkse verhuur van SUP-boards. Dagtocht naar Pag per boot (vertrek vanuit Karlobag).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Luce
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Grosuplje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Luce, Augustus 2017
Uitstekende appartementen!

Ons verblijf in Villa Luce was geweldig. Appartementen zijn modern, schoon en goed uitgerust. Gastheer was erg vriendelijk. Toen we aankwamen was er een taart in de koelkast, en één nacht nodden ze alle gasten uit op een barbecue met heel lekker eten. Ik raad je sterk aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Villa Luce

Geachte heer Mehle. Uw woorden betekenen veel voor ons, we zijn erg blij om u te kunnen hosten. Met vriendelijke groet aan uw mooie familie, Marija en Ivan

Tržič,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Luce, Juli 2017
Zeer vriendelijke gastheren.

Bij aankomst kregen we koud cake bij vertrek we een gift, een zeer mooi gebaar ontvangen. Hosts klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zeer tevreden. Het was erg schoon en goed ingericht appartement. De keuken is zeer goed uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een vakantie. Ik zou aanraden aan iedereen die vrede op vakantie willen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
ISTEBNA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Luce, Juli 2015
Wij nodigen :)

We waren in Villa Luce in begin juli. Huis appartementen, modern en comfortabel ingericht. Alles totdat het ruikt fris en schoon. De regio is zeer rustig. Het uitzicht vanaf het balkon van Pag bedwelmen (elke dag en elke keer dat er anders uitzien). De eigenaren waren zeer gastvrij en meegaand. Te verwelkomen in de koelkast op ons te wachten taart gebakken door de eigenaar en een fruitschaal. De andere warme gebaren niet schrijven, omdat er veel van. In ieder geval, we voelden ons thuis daar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Onze lieve gast

Geachte Alicja, we zijn erg blij dat je een leuke vakantie doorgebracht in appartementen Villa Luce. Uw woorden betekenen veel voor ons. Hartelijke groet uit het zonnige Kroatië, Family renic

Marija Renić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Uw gastheren zijn jonge mensen die genieten van de natuurlijke schoonheden die Ribarica biedt, met mensen omgaan en we zien ernaar uit u te verwelkomen en u te laten zien hoe Kroatië een fantastisch land kan zijn voor een vakantie.

De advertentie Appartementen Villa Luce heeft 43879 keer bekeken sinds 13.11.2014.