Vakantiehuis Korak do Mora Astrid Brač - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 120 per nacht
Beschrijving van de woning

Uniek appartement. 20 meter van de zee. Eigen parkeerplaats (2 auto's) en eigen ingang naar het strand, dat op 50 meter afstand ligt. Het appartement is het enige met airconditioning in deze baai en gasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi, 2 e-bikes en 2 SUP's. Op het terras bevindt zich ook een buitendouche met uitzicht op zee. Deze advertentie omvat 2 afzonderlijke appartementen - bij de prijs inbegrepen. De eerste is een groter appartement van 40 m2 met twee slaapkamers (1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en een slaapbank voor een volwassene of twee jongere kinderen), keuken, badkamer en woonkamer. De tweede is een studio in de kelder (ongeveer 10 m2) met een stapelbed, badkamer en extra bed. De appartementen zijn in 2018 nieuw gebouwd. De appartementen zijn volledig zelfvoorzienend en worden aangedreven door zonnepanelen. Het appartement is verbonden met een ander identiek appartement dat onze familie gebruikt en dat niet wordt verhuurd. U bent de enige gasten en heeft een aparte ingang naar het strand. Het strand van Vela Farske is lichtjes afgesneden en een van de zeldzame parels van het eiland Brač.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken is om 15.00 uur en uitchecken om 10.00 uur. LJeti is erg druk in de veerhaven van Split, dus verwacht maximaal 60 minuten vóór het vertrek van de veerboot in de haven van Split aan te komen. Wij raden u aan om op uw bestemming aan te komen terwijl de zon schijnt, zodat u vertrouwd kunt raken met het appartement en de inhoud ervan. De laatste 1 km van de weg is macadam, die ik onderhoud, maar we raden je aan langzaam en voorzichtig te rijden. De weg naar het appartement en de parkeerplaats is smal, maar breed genoeg om een grotere SUV te laten passeren. Omdat er geen winkels in de buurt zijn, doen de meeste van onze gasten hun boodschappen voordat ze op hun bestemming in Split of Supetar aankomen. De dichtstbijzijnde winkel is in Bol, maar LET OP: de weg langs de zee naar Bol vereist een terreinwagen of een uiterst bekwame chauffeur, ga zeker niet die kant op als je met een lage of sportwagen komt. De elektriciteit komt uit het zonnestelsel en het gebruik van eigen apparaten die veel verbruiken (500W+) is niet toegestaan. Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om 1/3 van het volledige bedrag te betalen, en de rest wordt 3 weken voor aankomst op dezelfde rekening gestort.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Een terugbetaling van het voorschot is mogelijk als de reservering wordt geannuleerd binnen 7 dagen vanaf de datum van de reservering en betaling van het voorschot. Restitutie van het voorschot is niet mogelijk indien het voorschot 3 weken of eerder is betaald dan de afgesproken aankomstdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 10 m
  • Restaurant: 1.8 km
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
  • Tankstation: 8 km
  • Vliegveld: 24 km
  • Haven: 45 km
  • Discotheek: 8 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over 2 elektrische fietsen en 2 SUP-boards.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Korak do Mora Astrid
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Astrid Bezmalinović Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben de dochter van de eigenaar van het appartement.

De advertentie Vakantiehuis Korak do Mora Astrid heeft 22774 keer bekeken sinds 05.06.2021.