Appartementen MarijaKorčula Brna - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Korčula Brna en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartments Marija ligt in een rustig deel van het eiland Korcula, in Brna. Ze bevinden zich op de eerste rij naar de zee. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen naar het centrum. In de omgeving zijn er een supermarkt, een pizzeria en een VVV-kantoor. Het betonnen strand ligt op 10 meter afstand van de accommodatie en het zandstrand ligt op 1000 meter afstand van de accommodatie. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, waaronder kabel- en satelliet-tv. Gasten krijgen gratis WiFi en een gedeelde barbecue. Dicht bij het object is er een eigen parkeerplaats minder, maar op 50 m van de accommodatie is er een openbare parkeerplaats. Elke accommodatie heeft een ingerichte keuken, een badkamer met een douche en andere toiletartikelen, waaronder een haardroger. Elke accommodatie heeft een kleine tuin en een balkon met een prachtig uitzicht op het centrum van Brno, als de mooiste en meest vredige plaats op het eiland Korcula.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor elke reservering die u hebt bevestigd, is 30% van het voorschot inbegrepen. Verblijfsbelasting is inbegrepen in de prijs, samen met het gebruik van airconditioning. Mogelijkheid van bootverbinding op afspraak. Aankomsten na 13 uur en vertrek tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als welkomstbord ontvangen de gasten kleine verrassingen, waarvan we hopen dat ze voor hen aangenaam zullen zijn. Tijdens uw verblijf zult u de beroemde gastronomische specialiteiten van Brno proeven, gekruid met zelfgemaakte olijfolie, samen met traditionele lokale wijnsoorten en de gastvrijheid van de gastheren. In onze plaats organiseert Brni uitstapjes naar het nabijgelegen eiland Lastovo. Het VVV-kantoor is aanwezig voor alle aanvullende informatie en zal u graag informeren over de andere excursies die vanaf het eiland worden georganiseerd. Er is een mogelijkheid om lokale wijnhuizen te bezoeken en om traditionele wijnsoorten te proeven. Elke week, tijdens het zomerseizoen, zijn er tal van festivals met barbecues en drankjes, zang en dans. Welkom!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marija
Marija Pecotić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

error_translate

De advertentie Appartementen Marija heeft 19593 keer bekeken sinds 13.09.2017.