Appartementen MaslinaBrodarica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij verhuren comfortabele appartementen 2 plus 2 of 4 plus 2, ideaal voor een rustige familievakantie. De appartementen bevinden zich in Brodarica in een privéhuis met een terras en parkeerplaats. Een appartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer en een woonkamer met een keuken en een eetkamer. De tweede bestaat uit twee slaapkamers met eigen badkamers en een woonkamer met keuken en eetkamer. De keukens zijn uitgerust met een kookgedeelte en een elektrische oven, evenals serviesgoed voor het bereiden en serveren van voedsel. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, hebben gratis internet, alle ramen hebben horren, beveiligde parkeerplaats in de tuin. De afstand naar het strand is een minuut lopen door je eigen erf. In de buurt is er een bakker, winkels, restaurants, postkantoor, kliniek, busstation met frequente lijnen naar Šibenik.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor het boeken van een appartement wordt een aanbetaling van 20% van de totale prijs van de accommodatie in rekening gebracht. De aanbetaling wordt gerestitueerd als de reservering 30 dagen of eerder dan de afgesproken aankomstdatum wordt geannuleerd. Het vooraf afgesproken aantal overnachtingen wordt betaald op de eerste gebruiksdag van de accommodatie. Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek. Het minimum aantal nachten is 5.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 6 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid om strandstoelen te gebruiken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maslina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Cazma,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2023
#besteplaatsen

Zorgvuldig ingericht, onberispelijk schoon appartement op een prachtige locatie, in ons mooiere deel van Brodarica. De warme en vriendelijke huishoudster/eigenaar van het appartement gaf ons alle nodige informatie, instructies, maar alles was precies zoals het zou moeten zijn.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
München,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Een heerlijke plek om te ontspannen

Het appartement is mooi, groot en schoon, de gastheren zijn geweldige mensen en ze zorgen voor alles. De zee is dichtbij en er is discretie omdat er slechts één aangrenzend appartement is waarmee het terras wordt gedeeld. Wat we het leukst vonden, was dat de zee dichtbij was en dat alle ramen horren hadden. De bedden zijn goed (niet te zacht en niet te hard), de badkamer is groot en heeft een raam. De locatie is geweldig, alles is dichtbij. We zullen weer komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2021
Olijf

We brachten een aangename vakantie door op een zeer goede, rustige locatie, dicht bij de zee, tussen de olijfbomen. Appartement schoon, netjes, groot. Niveau apparatuur. Schaduwrijk terras. Parkeren voor het appartement. De gastheer is geweldig. Geen reacties. We vonden precies wat we zochten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marijana Tomašić Hirš Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
De advertentie Appartementen Maslina heeft 53224 keer bekeken sinds 02.06.2017.