Appartement KatjaČiovo Bušinci - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Bušinci en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Comfortabel en zonnig apatman in een rustige familie gedeelte van het eiland Ciovo, het zuidelijke deel van het zicht op Solta. Gelegen op de eerste verdieping van het huis. Het appartement is een twee slaapkamer, met twee grote slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer en een balkon met uitzicht op de zee. Gasten kunnen parkeren, een groot terras en een grote open haard te gebruiken. Prijs is inclusief ook gebruik maken van draadloos internet en airconditioning. De kust ligt op slechts 100 m, en er is vol met kleine stranden, met kristalhelder water en een zeer groot aantal zonnige dagen per jaar. Plaats voor een vakantie, zonder het lawaai en de stress!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt met verplichte voorschot van 30%, de aankomst is tussen 14 uur en check out tijd nodig is voor 10 uur. Natuurlijk kan dit alles worden veranderd met de overeenkomst, afhankelijk van het tijdstip van vertrek / aankomst vorige gasten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 5 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Casino: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Katja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Schladen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5, September 2019
Nogmaals, alles is geweldig ......... opnieuw en opnieuw .....

Nu waren we hier voor de tweede keer, en het was net als vorig jaar, wederom prachtig. We werden liefdevol ontvangen, ook al door de buurman, omdat de hospita helaas werd voorkomen ... maar net als je aan het werk bent, Maar bedierf niet de hele vakantie vanaf het begin, want we wisten het al. De grootvader (86 jaar), die op de benedenverdieping woont, was ook erg blij met de hereniging met ons en begroette ons oprecht. We kregen ook weer vitamines, Groenten uit onze eigen tuin, sap en zelfgemaakte rode wijn, bewaard in de koelkast. Om te gaan zwemmen is het slechts ongeveer 100 m (via een trap in de zee of ongeveer 200 m langs het strand naar het kleine kiezelstrand .... Zonnebaden is heel goed mogelijk. In de omgeving zijn ook een aantal zeer goede (Service) - kostenratio van geschikte restaurants. Om bezienswaardigheden te zien, attracties te ervaren en geweldige fotomomenten te hebben, moet u een huurauto nemen (niet te duur, mogelijk via ADAC of vergelijkbare autoclubs). We hebben daar zeker weer een zeer zonnige en ontspannen vakantie doorgebracht en ontspannen thuis aangekomen. In ieder geval zullen we de komende jaren overwegen om weer op vakantie te gaan wanneer mevrouw Katja het opnieuw eens is. We danken ook Moeder Maria nogmaals voor het mooie afscheidscadeau, dat ze ons persoonlijk bracht op de suggestie van vertrek met een mooie en mooie knuffel. We wensen de familie het allerbeste en kijken ernaar uit om daar binnenkort weer wat tijd door te brengen. Veel groeten aan Kroatië = Ciovo Businci 18 stuur Wilfried en Ramona vanuit de prachtige Harz in Duitsland (Schladen en Wernigerode)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Cesky Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5, Juli 2019
Zeer mooie, gezellige accommodatie dicht bij de zee

Mijn familie bracht mooie tien dagen door in appartement Katja. Bij aankomst vonden we koude dranken in de koelkast die echt verfrissend was. Het appartement was echt goed uitgerust, perfect schoon en gezellig. Ik hield echt van het bed - zeer comfortabel. Vanaf het balkon is er een mooi uitzicht op de zee. De plaats is gunstig gelegen op slechts enkele minuten lopen van het strand en het water is kristalhelder daar. De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam, er is een perfecte communicatie met hen. Katja´s moeder - Maria, bracht ons wat groenten en zelfgemaakt gebak tijdens ons verblijf. Ook - mijn man vergat zijn ID in het appartement (het viel achter het nachtkastje) en we vertrokken terug naar huis. Voordat hij merkte dat hij het miste, schreef mevrouw Katja me een e-mail en later stuurde mevrouw Maria zijn ID terug naar ons, wat heel, heel aardig van haar was. We kunnen deze plek echt aanbevelen en ik hoop dat we volgend jaar terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je

Bedankt voor zulke mooie woorden. Mijn familie geniet er echt van om je als gast te hebben. Tot volgend jaar!

Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Katja, Augustus 2018
aanraden

We brachten hier een fantastische twee weken door! Appartement goed voorbereid en zeer comfortabel - alles zoals beschreven. Terras en balkon met uitzicht op zee zorgden voor een fantastische rust en ontspanning na zonnebaden en zwemmen in de zee. Voor degenen die actiever zijn en die het leuk vinden om het te verkennen, is het ook een geweldige uitvalsbasis - vlakbij Trogir (een wonder!), Split, wat meer verwijderde watervallen van Sibenik en Krka, of een boottocht rond de omliggende eilanden. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden. Katja en haar familie zijn geweldige, zeer behulpzame mensen. We werden heel sympathiek begroet en bedeeld met een leuk cadeau. We begroeten de hele familie hartelijk, met name de geweldige grootvader Katja, die een model zou kunnen zijn van activiteit voor veel jongere mensen - we wensen je veel gezondheid.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Katja Marušić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Katja heeft 28841 keer bekeken sinds 28.03.2017.