Appartement AgnezaČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is nieuw ingericht en volledig uitgerust, en is de enige die kan worden gehuurd in het huis. Abjekat wordt verhuurd voor de eerste keer. Het is gelegen op de 1e verdieping met een terras 0d 18 m2, met uitzicht op het eiland Solta en de zee, dat is 30 m, Het appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving. Geen verkeer geen voertuig of voetganger. Het milieu wordt bewoond door vogels en je kunt ze horen zingen van 's morgens tot' s avonds. Het strand ligt op 150 meter van het appartement ongeveer 3 minuten lopen. De stranden zijn een verscheidenheid van rock, beton, grind en zand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorin is impliciet betaling van 30% van de totale rekening naar de bankrekening, de resterende 70% in contanten bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 9 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 4 km
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 55 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten krijgen een welkomstdrankje. Kan worden geregeld voor het bereiden van het ontbijt of lunch of diner. Gasten die met het vliegtuig worden verwelkomd op de luchthaven Split. .
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Agneza
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
pécs,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2020
Het beste

Allereerst wil ik de Zdravko bedanken voor deze geweldige week. We kenden de plek al, en nu stelde het niet teleur. Prachtige zee, stilte, rust. Ik kan alleen maar schrijven over het beste over de accommodatie. Het appartement is erg mooi. Netheid, overal bestellen. Alles is voorzien voor ontspanning. De gastheren zijn erg behulpzaam, maar niet opdringerig. Het diner dat we samen doorbrachten was fantastisch, in een geweldige goede sfeer. De beste accommodatie sinds we naar de Adriatische Zee gingen, het was geweldig en ik raad het iedereen aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Bratislava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Agneza, Augustus 2017
Een prachtige plek om vakantie

Bedankt voor een geweldige week doorgebracht in het appartement Agneza! Appartement is uitgerust met moderne en alles wat we nodig hadden. Beschrijving en foto komt volledig overeen met de werkelijkheid. Airconditioning en wi-fi werkte zonder problemen. De zee is om rond te lopen tussen de huizen, je kunt niet zomaar deserteur over het trottoir. Hij bevond zich wandelen strand met een geleidelijke toegang tot de zee. In de meeste winkels moet gaan met de auto. Eiland Ciovo is verbonden met de stad Trogir door een brug-en gezien het feit dat dit de enige brug die het eiland met het vasteland verbindt, zijn er nog steeds verstopt (enige minpuntje). De eigenaren, Zdravko en Agneza zijn zeer aangenaam, attent en zorgzame mensen. Dank u voor het diner met wijn en gegrilde vis.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Zahvala gostima

Zahvaljujemo gospođi Varinski na kometaru, een posebno naar je izabrala naš apartman za odmor sa svojom obitelji. Nadamo, dat is een ponovo doe. Lijepi pozdrav obitelji Varinski

Wadowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Agneza, Juli 2017
mooie vakantie

We zullen onze vakantie een beetje anders beschrijven dan alle anderen, omdat in de punten ..... 1. Appartement zeer mooi en functioneel. Uitgerust met alles wat we nodig hadden voor onze vier familie is een groot terras met uitzicht geweldig. Elke avond genoten van het .... een glas wijn ... 2. Hosts geweldige mensen ... we zouden een dergelijke altijd waarderen. Zeer nuttig in elke situatie, zelfs een crisis (ziekte onze dochter Zuzi) Het ontbijt wordt geserveerd door hen en andere heerlijke specialiteiten ..... 3. Zeer dicht bij leuke plaatsen om te zwemmen en zonnen voor kinderen en volwassenen, hoewel heel veeleisend toegang :) 4. Kortom een ​​zeer mooi gebied en een goed uitgangspunt om de vele interessante plaatsen waar er geen tekort in de omgeving te verkennen. Het appartement zelf is gelegen in een zeer rustige omgeving die u toelaat om volledig te ontspannen na een drukke jaar van het werk ....... 5. Met de volledige verantwoordelijkheid aanraden deze plek

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Zdravko Cvitković Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Gepensioneerde, 65, communicatief, verantwoordelijk, ik spreek Engels, Italiaans en Duits zijn služim.Dobro ik kook, ik hou van jagen en vissen, goede muziek en film in het bijzonder het maken van vrienden. Ik ben een persoon om rekening mee te houden.

De advertentie Appartement Agneza heeft 58226 keer bekeken sinds 20.05.2015.