Appartement FloraČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Flora is een plek waar u echt van uw vakantie kunt genieten. Het is slechts 60 meter verwijderd van het strand en op dezelfde afstand van de winkel. In de directe omgeving zijn ongeveer 100 meter tennisbanen. In een plaats op 10 minuten loopafstand heb je de beschikking over een postkantoor, een grote winkel, een slager, een apotheek, een ambulance. Op het hoofdstrand heb je een prachtige promenade, veel cafés en restaurants en een waterpark voor kinderen. Als onderdeel van het toeristenseizoen worden er verschillende evenementen en muziekavonden georganiseerd, evenals visavonden. Appartement Flora is modern ingericht en heeft alles in huis voor een onbezorgde vakantie. . Het heeft ook een groot terras met ligstoelen, een buitendouche, een barbecue en twee overdekte parkeerplaatsen. Het appartement heeft ook twee airconditioners en een massagedouche. Het internet is onbeperkt en tv-programma's zijn in verschillende vreemde talen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling zou wenselijk zijn bij aankomst van de gast op de eerste dag en een voorschot van 25% Aankomsttijd om 14.00 uur en vertrek om 9.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald bij annulering 3 weken voor de deadline.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 350 km
  • Nationaal Park: 70 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als teken van welkom trakteren wij onze gasten op een keur aan drankjes en een grote fruitschaal. We voorzien ze ook van een ligplaats voor de boot als ze dat willen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Flora
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ustroń,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Augustus 2022
Wij raden aan

We zijn onlangs teruggekomen van dit prachtige appartement. Alles op het hoogste niveau. Een mooi ruim terras met ligstoelen. Sensationele buitendouche. Een paar stappen naar het stadsstrand. De eigenaren - je kunt je niet voorstellen dat ze enorm gastvrij en behulpzaam zijn. Bedankt aan mevrouw Mirjana en haar man voor een heerlijke vakantie en geweldige gegrilde vis. Ik denk dat we nog een keer terug zullen komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Jaworzno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Juni 2022
Wij raden aan !!!

We zijn net terug van deze prachtige plek We raden dit appartement van harte aan. Alles is zoals beschreven en foto's. Keukenapparatuur op het hoogste niveau: oven, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, blenderkan en alles wat erin moet. Airconditioning is in de woonkamer en in een slaapkamer, de andere twee slaapkamers hebben plafondventilatoren geïnstalleerd die voldoende zijn. Het belangrijkste zijn echter de gastheren die erg aardige mensen zijn. Behalve dat ze geïnteresseerd waren in de weg heen en terug, stonden er thuis fruit, water, koffie, sappen, bier en zelfgemaakte rakija op ons te wachten. Daarnaast hebben ze voor ons allemaal een diner bereid, bestaande uit heerlijke gegrilde vis, salades en wijn. Het was heel leuk. Een onbetwist voordeel van het huis is een mooi, groot terras en de ligging. Het stadsstrand met douches ligt op slechts een steenworp afstand. Even dichtbij zijn restaurants, de Studenac-winkel of een fruitkraam. We raden je ten zeerste aan om in dit appartement te verblijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Wilkowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Juni 2021
Geweldige faciliteit

Geweldige plek met aardige gastheren! Ik raad het 100% aan. Object in overeenstemming met de beschrijving en goed uitgerust. Zeer dicht bij de zee en restaurants, winkels. Alles op hoog niveau!!! Ik raad het ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mirjana Piveta Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Ook al spreek ik geen vreemde taal, ik kan gemakkelijk communiceren omdat ik iets begrijp, en de kinderen zijn er om te helpen. Ik denk dat het kennen van de taal een groot voordeel is, maar het is zeker geen grote barrière wanneer iemand een andere persoon benadert met een wil en een grote glimlach op zijn gezicht. Ik ben een opgewekt en vrolijk persoon en altijd klaar voor iets nieuws. Ik respecteer verschillen en culturen!

De advertentie Appartement Flora heeft 17911 keer bekeken sinds 13.07.2020.