Appartementen NaviČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Gornji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen NAVI bevinden zich op het eiland Ciovo, met uitzicht op de open zee, en op slechts 200 meter van het eerste kiezelstrand. Op het strand zijn er horecafaciliteiten en een waterpark voor kinderen, waar u ook waterfietsen of surfplanken kunt huren. Elk appartement bestaat uit twee slaapkamers, badkamer, bijkeuken, keuken, woonkamer en terras. De appartementen zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een vakantie. Appartement B1, gelegen op de begane grond, heeft een groot terras van 29 m2 en toegang tot de tuin. Je hebt ook een parkeerplaats (1 parkeerplaats per appartement) en onbeperkte toegang tot internet. Op slechts 200 meter afstand bevinden zich restaurants en andere horecagelegenheden, terwijl het centrum, waar zich een arts, bank, postkantoor en markt bevinden, op slechts 400 meter van onze accommodatie ligt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vermeld de datums van uw verblijf en achternaam in de betalingsbeschrijving en het voorschot is 30% van de totale prijs van het verblijf. Aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrektijd uiterlijk om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Navi
Ines Petrović Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, ik hoop dat u de beste zomermomenten zult doorbrengen in onze appartementen en aan de prachtige Kroatische kust :)

De advertentie Appartementen Navi heeft 11356 keer bekeken sinds 14.01.2020.