Appartementen Villa MatAnaČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 104 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Gornji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Villa Matane, huis met drie appartementen (4 sterren) in een rustige en zonnige plek op slechts vijf minuten van de zee en het rotsachtige strand. Appartement No. 1 voor 2 personen, 1e verdieping, 50 m2, Zuidoost, overdekt terras (18 m2), uitzicht op zee. Woonkamer met open keuken, slaapbank voor 2 personen (160 cm x 200 cm), 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 cm x 200 cm). Appartement nr 2, voor twee personen, 1e verdieping 60 m2, Zuidwest, deels overdekt terras (18 m2), uitzicht op zee. Woonkamer met open keuken. De bank als een bed voor twee personen (150 cm x 200 cm) en een extra bank. 1 slaapkamer met een dubbel bed (2x90 cm x 200 cm). Sat / TV, airconditioning en centrale verwarming. Open keuken, volledig uitgerust met alle nodige elektrische apparaten (4 keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast / vriezer, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster), servies voor 6 personen en keukenpapier. In de badkamer (douche / toilet), wasmachine, föhn en handdoeken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inloggen / aankomst 16-19 uur (of op afspraak) Check out / vertrek tot 10:00 Betaling: Betaling kan geschieden op een bankrekening of in contanten. Reservering wordt bevestigd na een aanbetaling van 20% van het totale boekingsbedrag. De rest ter plaatse te betalen. Wanneer u besluit om te boeken, zal de eigenaar van het appartement u verzendt het rekeningnummer waarop u een storting te maken. De ontvangst van het voorschot zal de verhuurder om te bevestigen. Dit bevestigt de reservering wederzijdse verplichtingen. Als om gegronde redenen, uw reservering annuleren (ziekte of iets dergelijks), zal de verhuurder het voorschot terug te keren. Huisdieren: nee
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 350 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 65 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gratis draadloos internet. Parkeerplaatsen in de tuin. Barbecue gratis. babybedje gratis Na akkoord mogelijk is en gratis vervoer naar de luchthaven. In het centrum zijn er diverse supermarkten en restaurants. Excursies per boot naar Trogir, Split en de dagelijkse boottocht naar andere eilanden. Excursies naar de eilanden met een watervliegtuig. Excursies naar nationale parken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa MatAna
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Davis,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2014
Een geweldige vakantie

Nou, ik weet niet waar te beginnen. Ik bracht 10 dagen in juli met mijn familie in villa Matana gelegen in Okrug Gornji bij Trogir, Kroatië. Ik heb verbleven in vele luxe hotels aan de Dalmatische kust, met mooie kamers, een prachtig uitzicht en het professionele en vriendelijke personeel, maar villa Matana verslaat zeker allemaal. Een prachtig uitzicht op zee vanuit het appartement terras maakte me willen niet om te gaan zwemmen en gewoon ontspannen kijken naar de Adriatische Zee. Genieten van het gesprek met Ana en Mate, onze gastheren, moet een herziening van haar eigen. Het is zo moeilijk om zulke grote, makkelijk in de omgang, relaxte mensen die altijd zou gaan een extra mijl om uw tijd nog waardevoller te maken. Eigenlijk is de hele buurt was een 10 in mijn boek. Appartementen zijn volledig uitgerust en ruim en, gedurende het hele verblijf, schoon gehouden en in een perfecte staat. Voor mij en mijn familie is er geen twijfel meer in de toekomst ... wanneer we een bezoek Adriatische kust in Kroatië, hebben we zeker vond de plek om te verblijven en te genieten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ana Radoš Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Villa MatAna heeft 31003 keer bekeken sinds 26.05.2014.