Appartementen Villa PekyČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Villa Peky is modern uitgerust en voorzien van airconditioning en bevindt zich in een gezinswoning op het eiland Čiovo in Okrug Gornji. Twee A2 2-appartementen en een 4 2-appartement bieden plaats aan maximaal 14 personen. Voor het huis is een parkeerplaats voor gasten. Aan de achterkant van het huis is er een verwarmd zwembad met een jacuzzi, een kinderspeeltuin en een overdekte buitengrill met een grote tafel. De meest populaire bestemming in de regio Trogir is Okrug Gornji op het eiland Čiovo met zijn prachtige strand. Het oude dorp Okrug ligt op de top van een kleine heuvel aan de onderkant waarvan een vissershaven is, ongeveer 4 km van het centrum van Trogir, of 8 km van de luchthaven van Split. Op het strand in Okrug Gornji kun je een scooter huren, jetskiën, parasailen en andere activiteiten op zee. Tijdens de zomer kunt u in Okrug ook genieten van de schaduw van cafés of restaurants die naast andere gerechten ook Dalmatische specialiteiten aanbieden. De duikschool Trogir Diving Center in Mavarčica laat je kennismaken met de schoonheden van de onderzeese bodem van Midden-Dalmatië.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te reserveren, is het noodzakelijk om een voorschot te betalen van 20% van het totale factuurbedrag. De rest van de rekening betaalt u bij aankomst in het appartement. De ideale aankomsttijd in het appartement is om 14.00 uur 's middags en de vertrektijd is om 10.00 uur' s ochtends.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 8 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het huis ligt op ongeveer 500 meter van het strand van Okrug en op ongeveer 400 meter van het strand in Mavarčica. Op het strand in Okrug kunt u een jetski, een windsurfplank huren, tuben en genieten van diverse activiteiten op zee. Langs het hele strand kunt u in de schaduw genieten van cafés of restaurants die verschillende Dalmatische specialiteiten aanbieden. De markt, winkels, bakker, apotheek, dokter, postkantoor bevinden zich in het centrum van Okrug Gornji (50m tot 200m van het huis). De duikschool Diving Center Trogir bevindt zich in Mavarčica, op ongeveer 400 meter van het huis. Er is privéparkeergelegenheid voor het huis. Samen met partnerbureaus zijn wij in staat om diverse excursies of dagtochten voor onze gasten te organiseren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Peky
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Pruszków,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Openbaring!

Mooi, verzorgd en schoon appartement. Het zwembad was geweldig, onze kinderen brachten er de hele dag door. Het gebied is geweldig, dicht bij winkels, bakkerijen, restaurants, naar het strand van Copacabana ongeveer 10 minuten, we vonden het het leukst. De eigenaren zijn een genot, we komen hier zeker terug, we raden het aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Szkocja,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2022
Christoffel

Aardige eigenaren, huisvesting schoon appartement, geweldig zwembad, dicht bij alles wat ik van harte aanbeveel !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Okrug Gornij,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Peky, Juli 2015
Openbaring :))

Zeer aardige eigenaren, zeer goed contact. Proper, dicht bij winkels en restaurants, een kinderspeelplaats. We zullen gelukkig zijn :))

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Karlo,Marina,Toni Miše Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Dit is onze kleine, maar gelukkig gezin, die ernaar kijkt naar elk bezoek. Wij streven ernaar om altijd beschikbaar voor onze gasten, zodat onze gasten graag terugkomen. Aangezien wij verhuren, heeft geen gastenbeoordelingen niet geannuleerd de reservering noch klaagde bij ons blijven. Daarom nodig ik u uit om te komen en te ontspannen in onze appartementen.

De advertentie Appartementen Villa Peky heeft 58723 keer bekeken sinds 24.04.2015.