Appartement KlasanČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Gornji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig en modern uitgerust appartement in een rustig deel van Okrug Gornji, derde rij aan zee. De faciliteit ligt op 10 minuten lopen naar het centrum en 2 minuten lopen naar het strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Per rekening in vreemde valuta, reservering per e-mail, aanbetaling 200 euro, aankomsttijd 14 uur en vertrek 10 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 6 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid om een scooter te huren
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Klasan
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 17 reacties
Slunj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Een beoordeling

Accommodatie naar wens☺️ Je voelt je alsof je thuis bent, het appartement is van alles voorzien, er ontbreekt niets. De gastheren zijn erg gastvrij, ze verwelkomden ons met koffie en ijs. In de koelkast staat prosciutto, bier, sap, mineraalwater en melk voor koffie. Een volle fruitschaal verwelkomde ons, de dame bracht ons op een ochtend gebakken pannenkoeken en nutella als ontbijt. Het zou mogelijk zijn om nog veel meer op te sommen, wie er voor zijn verblijf kiest, zal geen fout maken Met vriendelijke groeten Vinko en Ljiljana, jullie hebben onze hoge aanbevelingen

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Brno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2021
Super vakantie 2021

We raden deze plek ten zeerste aan. Het was echt een mooie vakantie in Kroatië. 1) De zee - is dichtbij en er zijn voldoende stranden om uit te kiezen, die gezellig en schoon zijn. Er is een mooie zwem- en zonneweide. Er zijn niet veel mensen op de stranden en er is rust. 2) Huisvesting - is absoluut bevredigend en komt grotendeels overeen met de foto's op internet. Mooi ingericht appartement en prachtig uitzicht op zee vanaf een heel ruim terras, de eigenaar biedt de mogelijkheid tot barbecue, waar we gebruik van hebben gemaakt en het was perfect. Parkeren direct op het erf bij het huis in de schaduw. 3) De eigenaren - Vinko en Ljiljana zijn goede en erg aardige mensen met wie je het over alles eens kunt zijn. We voelden ons thuis op vakantie. PS: Ljiljana bakt geweldige desserts en Vinko heeft een geweldige "orahovica". Groeten!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2020
Een vakantie om nooit te vergeten!

Het vriendelijke welkom van onze gastheren na een lange reis en de bijzondere verrassingen die ons begroetten bij het betreden van het appartement (vooral de kinderen zijn opgetogen) hebben aan het begin van onze vakantie een speciale indruk op ons achtergelaten. We raden het onberispelijk schone en ingerichte appartement aan waarin we alles hadden wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie voor elke toekomstige gast! Rustige ligging, ruime slaapkamers, horren voor alle ramen, keuken voorzien van alle mogelijke kleine keukenapparatuur en een complete beštek gaven ons de indruk dat we in ons eigen huis zijn. Het grote en ruime terras met een prachtig uitzicht van oost naar west lijkt echt onwerkelijk, maar waar! Elke ochtend genoten we van de zonsopgang terwijl we koffie dronken met uitzicht op Solta, evenals de zonsondergang met een licht diner en een glas wijn. Alle foto's zijn authentiek, maar het leven is nog mooier! De tuin is prachtig versierd met bloemen en een tuin vol citrusvruchten waar mevrouw Ljiljana en meneer Vinko speciaal voor zorgen. We danken onze buitengewoon vriendelijke en toegankelijke gastheren voor alle verrassingen, diners, cadeaupakketten en elke service die ze voor ons hebben voorbereid. Zo'n geweldige vakantie zal in onze prachtige herinnering blijven en we hopen elkaar weer te ontmoeten!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Vinko Klasan Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Italiaans, Frans,
De advertentie Appartement Klasan heeft 53688 keer bekeken sinds 11.03.2014.