Appartement MarivaČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement MARIVA, op slechts 25 m van de zee, is gelegen op een rustige plek in Okrug Gornji op het eiland ČIOVU, verbonden met het vasteland door twee bruggen. Het is veelzeggend dat de door UNESCO beschermde stad TROGIR op slechts 6 km afstand ligt en de luchthaven SPLIT op 9 km afstand. Het onafhankelijke appartement op de begane grond van het familiehuisje heeft uitgangen naar twee terrassen: de zonnige voorzijde met uitzicht op de zee en de andere overdekt met uitzicht op de tuin. Het appartement bestaat uit twee tweepersoonskamers, een inkomhal met een extra bed, een keuken met een eetkamer en een woonkamer, een badkamer met een douchecabine, een extra toilet, en heeft Wi-Fi en airconditioning. De faciliteit is omgeven door het groen van een grote tuin met mediterrane planten die een geheel vormt met het appartement, en de gast voelt zich alsof hij in een gezinswoning is. Het is mogelijk voor hem om in een deel van de tuin te blijven zonnen, gebruik te maken van de grill en de buitendouche, en het plukken van vijgen rechtstreeks van de boom draagt bij aan deze sfeer. Het aanbieden van zelfgemaakt gebak voor kinderen en drankjes op basis van autochtoon fruit voor volwassenen is mogelijk tijdens het verblijf. Naast de reeds genoemde voordelen, draagt dit welkom er ook toe bij dat Mariva appartement nieuwe en terugkerende oude gasten aantrekt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen, evenals het gebruik van wifi en airconditioning. De prijs voor het verblijf van een hond is € 3/nacht. Minimaal 5 nachten. Het appartement is gereserveerd via e-mail, en door het betalen van een voorschot op de verstrekte vreemde valuta rekening ten bedrage van 20% van de totale prijs. De gast betaalt de rest van de rekening direct bij aankomst contant. Het wordt aanbevolen om het appartement voor 10.00 uur te verlaten en om 14.00 uur aan te komen, maar het is ook mogelijk om de tijd van aankomst en vertrek af te spreken als de omstandigheden dit toelaten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 6 km
  • Sportactiviteiten: 6 km
  • Discotheek: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Extra voorzieningen in de directe omgeving: Zwemmen in de heldere zee, wandelingen aan zee langs de hele kust en tochten in de omgeving zijn altijd geschikt voor vakantie, en voor de meer actieve gasten is er een tennisbaan, een duikschool, de mogelijkheid scooters en buggy's huren in de buurt van het appartement en op de zee sandolin en skijetverhuur. Naast de sandolin kunnen kinderen zich ook vermaken op de zeeglijbaan. Eendaagse boottochten naar nabijgelegen eilanden worden vaak in de baai zelf georganiseerd. Extra voorzieningen in de omgeving: In de zomer worden er in Okrug Gornji verschillende evenementen gehouden. Bovendien is deze plaats een zeer goed startpunt voor excursies naar aantrekkelijke toeristische bestemmingen: de stad Trogir (UNESCO), het nationale park Krka en de beroemde stad Split.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mariva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dąbrowa Tarnowska ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2022
Familie vakantie

Echt een leuk appartement, vooral voor het gezin. Pittig, met twee prachtige terrassen, een met zeezicht en de tweede met tuinzicht. Rustige buurt, net op tijd voor ontspanning. Zeer dicht bij het strand en echt aardige eigenaar. Zeer nette badkamer en tweede toilet. Schone en goed uitgeruste keuken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Szigethalom,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2020
Vakantie met vrienden

Comfortabel, ruim, schoon, goed uitgerust appartement, beide terrassen geweldig! Het achterterras is erg rustig, koel, aangenaam! Het eerste terras kijkt uit over de zee, daar hebben we 's ochtends koffie gedronken! De verhuurder is aardig en gastvrij! Het zelfgemaakte drankje dat hij ons aanbood was heerlijk! Dicht bij het strand, de markt! Dicht bij Trogir, ongeveer 15 minuten met de auto! We hebben een geweldige 10 dagen gehad, we hopen snel weer terug te komen! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Aangename gasten

We waren blij om zo'n leuke opmerking te horen, bedankt! De gasten waren zeer aangenaam, stil en netjes. we zijn blij dat ze veel gebruik hebben gemaakt van alle voordelen van onze accommodatie. Dit soort gasten zijn altijd welkom!

Marina Giljanović Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Mariva heeft 29970 keer bekeken sinds 08.01.2019.