Appartement Sundance StudioČiovo - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartment Sundance Studio ligt op 5 meter van de zee en het strand. Het ligt op het eiland Ciovo, Okrug Donji. Het interieur van het appartement is 35 m2 en het terras 40 m2. Het terras is uitgerust met tuinmeubilair en biedt uitzicht op zee. Het appartement is voorzien van airconditioning, bevat TV / SAT, wasmachine en vaatwasser en Wi-Fi. Gasten kunnen gratis parkeren op de binnenplaats van het appartement. Bankomat en de winkel liggen op 800 meter afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het appartement ligt op 8 km van de luchthaven, dus het is aan te raden om met het vliegtuig aan te komen. U kunt een taxi nemen of een auto huren op de luchthaven (reistijd naar het appartement - 20 minuten). De aankomsttijd is vanaf 13:00 uur. Vertrektijd is tot 10:00 uur. Betaling is mogelijk via Maestro en MasterCard.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Apotheek: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Vliegveld: 8 km
Soort strand
Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sundance Studio
Čedo Gorjanc Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom, Beste gasten dank u voor het kiezen van de Sundance appartement. Als u nog vragen of speciale wensen neem dan gerust contact met me op. Met vriendelijke groet Cedo Gorjanc

De advertentie Appartement Sundance Studio heeft 14802 keer bekeken sinds 05.03.2018.