Appartementen BorzićČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gelegen aan de zuidkant van het eiland Čiovo met een prachtig uitzicht op de eilanden Šolta, Brač en Drvenik. In de directe omgeving ligt een prachtig strand, een klein paradijs voor kinderen en volwassenen die graag genieten van de heldere zee. Toeristenbureaus bieden vele interessante excursies, duikschool, scooterverhuur... We zijn slechts 50 meter van de zee en 10 km van de luchthaven, 6 km van de stad Trogir (UNESCO). Wij bieden 3 appartementen aan die plaats bieden aan 2 tot 10 personen.De appartementen hebben alles wat u maar kunt wensen: ingerichte keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, airconditioning, gratis wifi, satelliettelevisie. Per appartement is één parkeerplaats voorzien. GEEN EXTRA BETALINGEN. Wij bevestigen de reservering door 25% van het totaalbedrag vooraf op de girorekening te storten en de rest contant te betalen op de eerste dag van aankomst in het appartement. Aankomst bij het appartement is vanaf 15.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur.. WIJ KUNNEN GEEN DIEREN ACCEPTEREN! WELKOM BIJ APPARTEMENTEN BORZIĆ!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst in het appartement is na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Wij bevestigen de reservering van het appartement door een aanbetaling van 25% op de bankrekening te doen, en de rest wordt contant betaald op de eerste dag van aankomst in het appartement. Aankomst - vertrek over 7-8 maanden is zaterdag. en de overige maanden elke dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 5 km
  • Discotheek: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Borzić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Polanica-Zdrój,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Magdalena

Ik raad aan. Schoon, rustig, dicht bij de zee en het strand. 'S Avonds en' s nachts hoor je het geluid van de golven op het balkon. Ver van het centrum, maar het hangt ervan af wie wat leuk vindt. Het huis ligt hoog en heeft een steile afdaling met de auto en een steile afdaling naar het strand. Rotsstrand (mooie witte kiezels). Aardige en gastvrije gastheren. Prachtig uitzicht op de zee vanaf het balkon. Helaas veel muggen. Maar misschien hebben we het goed begrepen. Over het algemeen raad ik het aan

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Várpalota,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
De beste vakantie!

Ik en mijn vrouw verbleven 8 heerlijke dagen op deze plek. We waren in apartman 2. Geweldig zeezicht vanaf het grote balkon! Comfortabel en zeer schoon. De keuken is van alle gemakken voorzien! Gebied is erg rustig, perfect om te ontspannen. De gastheren zijn erg aardige mensen. Ik denk dat we hier terug zullen gaan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Banská Bystrica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2023
Uitstekende vakantie

We waren zeer tevreden over de accommodatie. Er was alles wat we nodig hadden. Schoon, netjes, geurig. Mooi terras in de schaduw. We hadden ook een parkeerplaats in de schaduw. Rustige, stille omgeving aan de rand van het eiland. Mooi strand op een steenworp afstand van het appartement, schone zee. Zeer aardige, gedienstige gastheren. We gaan er weer een jaar heen. Heel erg bedankt aan de familie. Silvia en Peter met hun familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marija Borzić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartementen Borzić heeft 64073 keer bekeken sinds 03.04.2016.