Appartementen Villa MeriČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Gornji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Ons huis is gelegen op het eiland Ciovo, op 10 minuten rijden van de stad Trogir en op slechts 15 minuten rijden van het dichtstbijzijnde vliegveld. Het huis is gelegen aan de zuidkant van het eiland Ciovo en er is een kleine plaats en warm baai, die zich op een afstand van 30 meter van het huis. In de buurt van het huis, op een afstand van 50 meter, is er parkeergelegenheid. Op 200 meter is er de eerste winkel en restaurants. Het huis bestaat uit drie verdiepingen. Op elk van deze drie is een appartement. Het kleinste, Kyara appartement is geschikt voor drie personen. Apartment Petra De capaciteit is 4 2, terwijl het appartement Ivana capaciteit van 4 personen. Alle drie de appartementen hebben een prachtig uitzicht over de zee. Land bezette gedeelte van de tuin in die groeien citroenen en mandarijnen, veranda met stenen, grote, open haard en een zwembad en een modern gemeubileerd zonneterras eromheen. Het zwembad is verlicht 's nachts en het gebruik ervan is in het bijzonder rekening gebracht.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling gebeurt in twee delen. Het eerste deel van de betaling van de reservering, die is 30% van het totale bedrag op onze rekening die we zullen geven in privé-correspondentie. Het tweede deel wordt gedaan via de betaling van de rest van het bedrag op onze rekening bij aankomst. Ideaal aankomsttijd is na 14:00 uur. Het ideale moment van vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het gebruik van de airconditioner is niet in rekening gebracht, noch gebruiken tuinhaard om te grillen of bakken. Al onze gasten worden verwelkomd met een warm welkom in de vorm van verse lokale fruit en welkomstdrankjes, en waardoor ze te wachten op een positieve verrassing voor ons niet te vergeten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Meri
Petra Radan Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Villa Meri heeft 26067 keer bekeken sinds 03.06.2017.