Appartement AtikaCres - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Cres en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Modern en onlangs gerenoveerd appartement in het dorp Melin, in het rustige deel van de stad Cres. Het appartement heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken: elektrisch fornuis, kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en broodrooster. Badkamer - douche, wastafel, toilet, wasmachine en föhn. Alle ramen hebben muggenbescherming. Dicht bij kiezel-en betonnen stranden, en het centrum van Cres, ongeveer 5 minuten lopen. Er is parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Hoe boekt u het appartement: 1. U neemt contact met ons op via het bijgevoegde formulier, e-mail of telefoon. 2. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid van het appartement te bevestigen (48 uur geldig) en de betalingswijze 3. Om uw reservering te bevestigen, dient u maximaal 30% van het totale bedrag te betalen. 4. Wanneer wij de betaling ontvangen, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat de reservering is bevestigd. 5. De rest van het bedrag dat u betaalt op de dag van aankomst. Verblijfsbelasting is inbegrepen in de prijs. Aankomst in het appartement is na 14.00 uur en vertrek uit het appartement is tot 22.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Busstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. De prijs is inclusief: verblijfsbelasting, internet, airconditioning, satelliettelevisie, beddengoed en handdoeken, basis huishoudelijke benodigdheden (in de keuken en badkamer) en de eindschoonmaak.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Atika
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Modena,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
Perfect appartement, perfecte vakantie!

Sinds een paar jaar verblijven we in Cres om in volledige ontspanning te kunnen genieten van de prachtige zee en lekker eten. Het Atika-appartement was de perfecte keuze voor onze vakantie: goed ingericht en ruim, gelegen in de wijk Melin, op 300 meter van de kust en op 5 minuten lopen van het centrum. Het is uitgerust met vaatwasser, wasmachine, airconditioning, 50 inch Smart TV, wi-fi en alles wat kan worden gebruikt om het beste te blijven. Sterk aanbevolen !!! We danken Zrinka voor zijn gastvrijheid en hoffelijkheid met een volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Atika, Augustus 2018
Appartement

Appartement is nieuw en erg mooi. Het heeft alles wat je nodig hebt voor vakantie. Je hebt een wandeling van 5 minuten naar het centrum van Cres. De stranden zijn prachtig. De eigenaren zijn vriendelijk. We raden dit appartement aan! We zien je volgend jaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Zrinka Agačević Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Atika heeft 14482 keer bekeken sinds 11.07.2018.