Appartementen DadaCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Crikvenica en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Comfortabel appartement 4 1 in een gezinswoning, op vijf minuten lopen van het strand, met een aparte ingang. Het bestaat uit een hal en een grote woonkamer met eethoek en keuken (30 m2) op de begane grond, en boven zijn twee slaapkamers - drie en twee bedden en een badkamer. Triple kamer heeft een groot balkon. In de kamer zijn twee airconditioners - een in de woonkamer, een ander in de grote slaapkamer. In de badkamer is een wasmachine. Het appartement beschikt over een overdekte gedeelte schaduwrijke binnenplaats met aanzitten. Keuken is voorzien van apparatuur (koelkast, gecombineerde elektrisch / gasfornuis, el. Oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster) en alle kookgerei. Mooie bungalow 2 1, 35 m2, los van het hoofdgebouw. Het bestaat uit een keuken met eethoek en extra ležaemj voor één persoon, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en een eigen terras met uitzicht op de zee. Airconditioning en een wasmachine.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken, te betalen een voorschot van 30% van het totaal. De rest wordt betaald bij aankomst, wanneer de sleutels van het appartement. Het invoeren van het appartement op de dag van aankomst vanaf 14, 00 uur; het appartement verlaten op de dag van vertrek tot 10 00 uur. Airconditioning is niet inbegrepen in de prijs en zullen apart in het bedrag van EUR 5 per airconditioner per dag in rekening gebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 600 m
  • Haven: 300 m
  • Discotheek: 700 m
  • Casino: 700 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Hiermee kan de barbecue (grote stenen open haard in de voortuin). Verandering van handdoeken om de drie dagen, vervanging van beddengoed elke 7 dagen, en in geval van een langer verblijf, om de 5 dagen. De mogelijkheid van het gebruik van metselwerk barbecue / open haard in de achtertuin.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Dada
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Hamburg,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+1, Juli 2019
Goed appartement

Goed appartement leuk gezin

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Hodonín,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Dada, Juli 2018
Crk. 2018

Meesteres thuis super, accommodatie perfect, overal schone en rustige omgeving. Restaurant, bakker en snackbar praktisch, achter de hoek. Om nog te zwijgen over de toegang tot de zee. Ik adviseer het gewoon!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reactie op commentaar van Gosta (Zbinek Mazuch)

Najljepša hvala na pozitívnom komentári. Gaat voor gebruik, lief, rustig, hartelijk, vriendelijk, uredni. Weer een beetje drago. Je sloeg mijn appartement voor mijn zak! Srda's groet, Zbinek, Petri en Filip.

Jasna Krištafor Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Dada heeft 33314 keer bekeken sinds 11.01.2017.