Appartementen NikaCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Het onlangs gerenoveerde appartement ligt in het centrum van de stad en heeft een parkeerplaats. Er is een 3 minuten lopen naar het strand en in de directe omgeving is er een winkelcentrum, een markt, een ambulance, cafés.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Airconditioning kost 5, 00 eur / dag. De aankomsttijd is vanaf 13.00 uur en de vertrektijd is 10.00 uur. In de periode van 29 juni tot 31 augustus 2019 is aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag. Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag van de huur te betalen, de rest voor accommodatie in het appartement. Annulerings- en restitutievoorwaarden: - 100% restitutie voor reserveringen die 30 dagen of langer voor aankomst worden geannuleerd - 50% restitutie voor annulering binnen 20 - 30 dagen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 13 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nika
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2022
Bedankt voor de geweldige accommodatie!

Ik verbleef met mijn kinderen in het 2+2 appartement in juni 2022. Ik kan alleen maar lovende woorden zeggen voor het warme welkom van mevrouw Jasmine en het prachtige appartement dat tot in de puntjes is ingericht. Alles is schoon, en het was voor ons vooral fijn om op het ruime terras te vertoeven. Dichtbij strand, winkels, centrum, gezondheidscentrum, markt... We komen zeker nog eens terug. Groeten aan mevrouw Jasmina! Anita uit Zagreb

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Trencin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, April 2022
Paasreis 2022 was hier gewoon geweldig!

We brachten onze paasvakantie door in dit appartement in april 2022, toen we aankwamen wachtte Jasmina ons op omdat we contact hadden met de telefoon. Na een lange reis was er een mooi, schoon en goed uitgerust appartement voorbereid, met een klein cadeautje, traditionele Pasen " Sirnica" (echt heerlijk trouwens) op tafel, chocolade-eieren met konijn :) en ook vers gekoelde drankjes in de koelkast - dat was echt beleefd. We brachten hier 5 nachten door, maar we hebben nooit iets gemist, winkels en markten waren vlak voor het huis en het stadscentrum en de stranden waren ongeveer 3 minuten rijden. Groeten aan mooie en beleefde Jasmina! jan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Nard,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2020
Accommodatie beoordeling

We reizen voor het eerst met angst met een kind dat net een jaar oud is geworden. We komen aan voor de accommodatie waar we worden begroet door mevrouw Jasmina, vrolijk en glimlachend, vriendelijk genoeg. Hij laat ons de accommodatie zien en we zijn meer dan aangenaam verrast door de inrichting en netheid. En een klein teken van aandacht en welkom in de koelkast doet ons versteld staan. We brachten een heerlijke 7 dagen door in het prachtige Crikvenica, in een appartement dat ons huis maximaal verving. Elk onderdeel van de inspanning. We hopen de ervaring een jaar lang te herhalen. Groeten uit Slavonië van onze kleine familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor zulke vriendelijke woorden. Ik ben heel blij dat je alles leuk vond. Ik moet u ook prijzen als buitengewoon lieve mensen, om nog maar te zwijgen over de netheid van het appartement. Ik hoop van harte je weer te zien!

Toon alle beoordelingen
Jasmina Dokoza Butković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, het zal ons een genoegen zijn als u ons appartement kiest om in het prachtige Crikvenica te verblijven. Wij geloven dat u een fijne en aangename vakantie bij ons zult doorbrengen. We kijken uit naar uw komst. Wij wensen u een prettig verblijf. Uw gastheren.

De advertentie Appartementen Nika heeft 110432 keer bekeken sinds 28.05.2016.