Appartementen RogićCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Rogić zijn gelegen in een klein stadje Crikvenica met een mediterraan klimaat aan de oevers van de prachtige Adriatische Zee. Gasten kunnen kiezen tussen twee modern uitgeruste en ingerichte appartementen in een rustige wijk van Crikvenica. De afstand tot het dichtstbijzijnde strand is 700 meter, ongeveer 10 minuten lopen naar het strand. Het terras van het appartement biedt een prachtig uitzicht over Kvarner. De appartementen voor uw plezier bieden een volledig uitgeruste keuken, airconditioning, tv, internet (wi-fi) en een gereserveerde parkeerplaats. We kijken uit naar uw komst !!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de reservering van het appartement wordt een voorschot van 20% van de totale prijs betaald en het resterende deel bij aankomst. Supplement voor minder dan 3 nachten is 30%. De ideale aankomsttijd is 14 uur en de vertrektijd is 10 uur. Airconditioning is niet bij de prijs van het appartement inbegrepen en kost 6 euro per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Busstation: 800 m
  • Discotheek: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het aanbod van de plaats omvat verschillende evenementen en inhoud zoals watersport, aquarium, boottochten, diverse visrestaurants, tentoonstellingen en concerten, veel leuke spelletjes voor kinderen en volwassenen ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rogić
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Turza śląska,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Rogić, Juli 2016
aanraden

Als een gezin met twee kleine kinderen, hadden we een zeer aangenaam verblijf. Appartement comfortabel, de kinderen hadden hun kamer, hebben we een aparte slaapkamer en in de loop van de dag, en dus de beste was op het terras - grote, veilig voor kinderen en een prachtig uitzicht op de zee. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast, een ruime woonkamer. Alles is schoon en geurig. We ontbrak voor niets, de eigenaar was erg aardig en vriendelijk dame. Wij raden u verblijf in deze plaats. Dank u voor het aardige dame op het moment! We zullen deze plek aan uw familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Ruža Rogić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Rogić heeft 69019 keer bekeken sinds 14.05.2016.