Appartementen GordanaDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drage en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

De woning is gelegen in een kleine baai van Drage. Deze plek is zo uniek dat wat aan de ene kant precies in het midden van een natuurpark Vrana meer en de andere kant van de Adriatische Zee. Plaats vol met prachtige baaien, stranden, heldere zee en ongerepte natuur. De zee moet 3-5 minuten lopen naar een natuurpark 15 min.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingen in het appartement verblijven zijn opgemaakt bij aankomst. Het is wenselijk om te betalen bij het boeken van een minimale storting van een nacht om veiligheidsredenen. Het ideale moment doslaska zou zijn tussen 12-18h en vertrek tussen 09-10h.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 60 m
  • Tankstation: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De inrichting is gelegen pensioen en wij bieden ontbijt, lunch en diner. Voor dobvrodšlicu aankomst vereren met een welkomstdrankje en een hapje. We hebben ook georganiseerde excursies naar de weinige locaties, zoals Park Nature Park, de nabijgelegen archipel van Murter en 's avonds rijden (romantische rit).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Gordana
Gordana Šarić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse, Pools,
De advertentie Appartementen Gordana heeft 8337 keer bekeken sinds 22.05.2017.