Appartementen MilenkaDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Milenka is gelegen in Drage - een klein stadje nabij Pakostane. Villa Milenka verwelkomt u met luxe ingerichte accommodatie, aangelegde tuin, parking, aanlegsteiger voor boten en een rijk aanvullend aanbod. Tegen een meerprijs bieden wij ook het gebruik van de sauna aan. Vriendelijke gastheren en een vredige familiesfeer zijn de beste aanbeveling voor een ontspannen en aangename vakantie in de idylle van een kleine Dalmatische stad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bezoek mijn website voor meer informatie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 10 m
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 35 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gratis parkeergelegenheid en wi-fi internet
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Milenka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Belišće,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2022
Geweldige vakantie!

Het appartement waar we verbleven is uitstekend. De eigenaren zijn echte gastheren, vriendelijk en aanspreekbaar. We hadden een prettige en ontspannen sfeer met alle mogelijke privacy. Draga is een ideale plek om uit te rusten en te genieten van prachtige landschappen. De stranden zijn mooi en zeer dicht bij het appartement. Het Vrana-meer en een prachtig uitzichtpunt liggen ook dicht bij het appartement en alles kan te voet worden verkend. Warme aanbevelingen voor iedereen die een aangenaam verblijf aan zee wil doorbrengen. Wij komen volgend jaar zeker terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Belišće,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2021
Elke aanbeveling!

Drage is de perfecte plek voor rust en ontspanning. Dicht bij het strand, winkels en restaurants. De appartementen zijn uitstekend en de gastheren nog beter. Prettige en ontspannen sfeer met alle privacy. We komen volgend jaar terug. Ik raad het iedereen aan, in een woord geweldig!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
celje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Milenka, Augustus 2016
beste vakantie

Boven het appartement werden we verrast zeer positief, alle identieke beelden en functies aangeboden. Eigenaren zijn erg vriendelijk, maar, meneer, wat er werkelijk gewijd aan hun gasten en voor te bereiden een uitstekende gegrilde vis. De locatie van het appartement is gemakkelijk te bereiken, en niet de moeite om in de buurt van de Adriatische snelweg. Het strand is mooi, voldoende schaduw en zon voor iedereen, schone zee, uitstekend aanbod op de kust. Mooie paden om te wandelen, hoewel we in staat om al te beoordelen, omdat de tijd te snel is verstreken waren. De kinderen waren ook erg dol op, zodat volgend jaar terug te keren naar Vila Milenka en nu al niet kan wachten. Ik beveel!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Denisio Kapović Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Milenka heeft 66886 keer bekeken sinds 28.10.2014.