Appartementen Oliver Drage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Oliver bevindt zich in Drago. Ze zijn uitgerust met airconditioning, WI-FI internet en parkeergelegenheid voor een auto. Vanaf de eerste verdieping is er een prachtig uitzicht over de zee en de nabijgelegen eilanden. Het strand ligt op 300 meter afstand, of 5 minuten lopen. Het strand bestaat uit kiezelstenen en is geplaveid met stenen platen, en daarachter ligt een groot dennenbos dat voor veel schaduw zorgt en een echte sfeer creëert voor een zomervakantie in Dalmatië.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. De makkelijkste manier om een appartement te reserveren voor het komende seizoen is door contact met ons op te nemen. Zo zorgt u bij ons voor een veilige huisvesting. Vermeld in je bericht de gewenste datum en het aantal personen voor wie je het appartement wilt reserveren. We zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Het voorschot voor de reservering van het appartement is 200 EUR en de gast betaalt het op onze rekening, en de rest wordt direct bij aankomst in het appartement betaald. Het aantal personen dat in het appartement kan verblijven mag niet groter zijn dan vermeld in de reserveringsbevestiging van het appartement. Toegang tot het appartement is mogelijk vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst en het is noodzakelijk om het appartement voor 9.00 uur op de dag van vertrek te verlaten. Gelieve alleen serieuze vragen van gasten!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 12 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 35 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Oliver
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Čazma,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Wij adviseren

We verbleven in het appartement in augustus 2023. Allereerst waren we heel blij met de geweldige gastheren die ons hartelijk verwelkomden, ons de plaats lieten zien en sinds ons kind ziek werd, stonden ze op elk moment van de dag klaar voor alle hulp en informatie. Het appartement is schoon en netjes. Wij raden het ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
KC,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Uitstekend en we bevelen het aan

Appartement vlakbij het strand, winkels, restaurants, cafés. Een ruim terras met zicht op zee. Een moderne keuken in de woonkamer, een slaapkamer en een badkamer zorgen voor al het nodige comfort voor een jaarlijkse vakantie. De verhuurders zijn erg vriendelijk, benaderbaar en meegaand. Wij adviseren!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Een vakantie naar ieders smaak

Het appartement is schoon en netjes, goed uitgerust, comfortabel. Terras met uitzicht op zee. Dicht bij het strand, winkel, bakker, restaurant en koffiebar. Je kunt alles te voet doen. Een mooie promenade langs het strand, en voor wie wat veeleisender is, door het heuvelachtige terrein naar een prachtige baai. De gastheren zijn erg vriendelijk en aanspreekbaar. Het feit dat de meeste gasten jaar na jaar terugkeren spreekt voor zich. Aanbeveling voor 5.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Oliver Barešić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Pools,
De advertentie Appartementen Oliver heeft 49136 keer bekeken sinds 10.03.2016.