Appartementen IvaDramalj - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Dramalj en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Grote appartementen met prachtig uitzicht op zee. Appartement Iva 1 bevindt zich op de begane grond. Het appartement heeft twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed, een met twee onderling verbonden bedden), een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. In de woonkamer staat een extra slaapbank. Het appartement heeft een groot terras met uitzicht op de zee. Appartement Iva 2 bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement heeft twee slaapkamers (een met een tweepersoonsbed, een met twee onderling verbonden bedden), een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. In de woonkamer staat een extra slaapbank. Het appartement heeft een groot overdekt terras met uitzicht op de zee. Parkeergelegenheid, airconditioning, wi-fi, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, keukenlinnen en verblijfsbelasting zijn bij de prijs inbegrepen Opmerking: de accommodatie voor de vijfde persoon wordt aangevuld met: - 38 kn (ca 5 EUR) in de periode 01.01.-06. 07. en in de periode 24.8.-31. 12, -44 kn (ca 6 EUR) in de periode 06. 07. -13. 7. en 17. 08. -24. 08. te - 50,00 kn (ca. 7 EUR) 13. 07.-17. 08

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Speciale aanbieding voor een verblijf tot 1 juli en na 24 augustus: ontvang 7 nachten, betaal 6 - Op de dag van aankomst bij de app na 14 uur, op de dag van vertrek tot 10 uur - Kinderen tot 3 jaar in de kamer van de ouders - bij de prijs inbegrepen Voor een verblijf van maximaal 3 nachten (inclusief 3) wordt de prijs verhoogd met 30% Volgens de voorschriften van de Republiek Kroatië en vanwege de registratieverplichting in de "e-bezoeker" zijn wij verplicht om uw persoonlijke gegevens op het tijdstip van aankomst te verzamelen: naam, middel en voornaam, type en nummer van identiteitsbewijs, geslacht, verblijfplaats, geboorte (land, plaats, datum) . Opmerking: deze prijzen zijn informatief. Afhankelijk van de valuta die u hebt gekozen, kunt u vanwege de conversie enigszins afwijken van de werkelijke prijs. Neem voor exacte officiële prijzen in kuna contact op met de host.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Iva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Kraków,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Iva, Augustus 2017
Super plek

Het appartement is gelegen in een vredige en rustige omgeving. De keuken is zeer goed uitgerust, comfortabele bedden, en het hele appartement zeer schoon. Er is voldoende kasten en planken voor een eenvoudige plaatsing van hun bezittingen. Uitzicht vanuit het raam van de zee is prachtig. Het strand ligt op ca. bewegen. 600 m, maar dit was geen probleem. Shop, geld wisselen en restaurants zijn ook vlakbij. De eigenaar geeft antwoord op de e-mails snel en concreet De plek is geweldig als een dag in andere gebieden van Kroatië, we waren op het eiland Krk, Plitvice Meren, Rijeka en top Vojak (prachtig uitzicht). Over het algemeen vonden we het verblijf in deze plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Iva Čatipović Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Iva heeft 47248 keer bekeken sinds 19.02.2017.