Appartementen MarijaDramalj - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het familiehuis met appartementen is gelegen in Dramalj, een rustig deel van de Crikvenica Riviera, op slechts 400 meter van de boulevard aan zee die Dramalj met Crikvenica verbindt. Appartementen A2 + 2 bestaan uit een ingerichte keuken met eethoek, badkamer, 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met een bed voor 2 personen en een balkon met uitzicht op zee. Appartementen A3 bestaan uit een ingerichte keuken met een eethoek, een badkamer, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een balkon met uitzicht op zee. Appartement A5 bestaat uit een ingerichte keuken met woonkamer, 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met 3 eenpersoonsbedden. Het appartement heeft een ruim terras van 20m2 met direct zeezicht. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, tv en wifi Naast het huis is er een eigen parkeerplaats voor gasten en in de tuin een barbecue. .

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te boeken is een aanbetaling van 30% van de overeengekomen prijs van de accommodatie vereist. Na de aanbetaling wordt de prijs van de accommodatie verminderd met het bedrag van de aanbetaling. Ideale tijd om het appartement vanaf 14.00 uur binnen te komen. , en de tijd van het verlaten van het appartement tot 10.00 uur. De prijs is inclusief gebruik van airconditioning, toeristenbelasting, Wi-Fi draadloos internet, schoonmaak van het appartement. Bij een verblijf van minder dan 4 dagen stijgt de prijs van de accommodatie met 30%.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 3 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de buurt van het appartement is er een winkelcentrum Duga Mall, sport- en recreatiecentrum Kačjak en een verscheidenheid aan restaurants, tavernes en café-bars. Alle belangrijke informatie over de stranden en het gastronomische aanbod is te vinden op de website van de Crikvenica Riviera. (http: // www. rivieracrikvenica. com / croatia / plaze-bez-premca)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
ARTIČE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Geweldige vakantie

Zeer rustig en stil, perfect voor een vakantie. Alles is zoals op de foto's en in het aanbod. Schoon. De eigenaar is vriendelijk en aanspreekbaar, je voelt je welkom.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5, Juni 2021
Beste tot nu toe

De vriendelijkste gastheren 100%, onberispelijke netheid. Vrede en stilte. Het was een ideale vakantie. Bedankt en tot ziens.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Dubrovnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3, Juni 2021
Super goed

Mooi en schoon appartement en vriendelijke eigenaar, die tot 23 uur op ons wachtte om aan te komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Stjepan Dušak Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
De advertentie Appartementen Marija heeft 154338 keer bekeken sinds 01.06.2014.