Appartementen Villa AnaDrvenik Mali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Villa Ana op het prachtige eiland Drvenik Mali in de buurt van Trogir, gelegen in de eerste rij naar de zee, met een open uitzicht op de kristalheldere zee, zullen u een onvergetelijke vakantie bezorgen voor lichaam en geest. De geuren van mediterrane en geneeskrachtige kruiden en de overvloed aan zeestranden rond het hele eiland zorgen ervoor dat elke bezoeker zijn eigen oase van rust kan vinden. Het eiland Drvenik Mali is dagelijks via een veerdienst verbonden met Trogir, dat op ongeveer 8NM afstand ligt en een oppervlakte heeft van ongeveer 3,5 km. Naast prachtige kiezel-, rots- en zandstranden is het een bijzondere ervaring om onder het zeeoppervlak te duiken. De tijd staat niet stil in deze kleine oase, maar de klok tikt zeker veel langzamer.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een reservering te maken, is het noodzakelijk om een aanbetaling van 30% van de totale huurprijs te betalen, voor een verblijf van minder dan 3 dagen wordt de prijs verhoogd met 30%. Huisdieren zijn niet toegestaan. -GDPR Beste gasten, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die op 25-05-2018 in werking is getreden, zijn wij verplicht u te informeren dat wij voor het invoeren van uw gegevens in eVisitor uw identiteit nodig hebben document. Persoonlijke gegevens van de gast omvatten: voor- en achternaam, type en nummer van identificatiedocument, geslacht, land en adres van verblijf en geboorte, staatsburgerschap en geboortedatum. Het doel van het invoeren van gastgegevens in eVisitor is om toeristen op te nemen in het informatiesysteem van de toeristenbureaus van de Republiek Kroatië voor het aan- en afmelden van toeristen - eVisitor (Wet op verblijfsvergoeding NN 152/08).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 50 m
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 7 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De verblijfsbelasting is inbegrepen in de huurprijs. Parkeerplaats voor auto's is gratis. Wekelijkse verschoning van beddengoed.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Ana
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ana Lučin Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Villa Ana heeft 59709 keer bekeken sinds 18.05.2014.