Appartementen AnaDrvenik - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Kom en breng uw vakantie door in Appartementen Ana. U verdient een perfecte vakantie in een huis aan zee met uitzicht op onvergetelijke zonsondergangen. We hebben een lange traditie van toerisme en zijn aangename gastheren. Onze appartementen bieden u een balkon met uitzicht op zee of een ruim terras met barbecue. Wij bieden 4 appartementen aan: AP 8/4, AP 4/1, Studio 2/1 en AP 2/3. De totale capaciteit van onze appartementen is 25 bedden. Het huis is ook aangepast voor grotere groepen gasten. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, internet en parkeergelegenheid. Als je niet van zomerdrukte houdt, is dit de ideale plek voor een vakantie. Wij zijn gevestigd in een rustig deel van Drvenik, weg van lawaai, en het strand ligt op slechts ongeveer 300 meter van het huis (een paar minuten lopen). Het strand is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het hele strand is bedekt met een dennenbos dat voor natuurlijke schaduw zorgt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
INCHECKEN - vanaf 14.00 uur, UITCHECKEN - tot 9.00 uur Het voorschot bedraagt 20% van het totale bedrag van de reservering. De rest wordt betaald op de dag van aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 30 km
  • Apotheek: 15 km
  • Bank: 15 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 95 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 30 km
  • Sportactiviteiten: 20 km
  • Discotheek: 15 km
  • Casino: 95 km
  • Nationaal Park: 200 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Extra faciliteiten: verkoop van zelfgemaakte producten, mogelijkheid tot ontbijt tegen meerprijs, excursies op lokale boten naar vispicknicks, mogelijkheid tot visdiner tegen meerprijs.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 36 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Polska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8+4, Juni 2023
Maddie

Ik beveel Anna Apartments ten zeerste aan! We waren half juni 2023, geweldige locatie, super behulpzame eigenaar. Schone kamers, leuke plek voor uitstapjes, bijv. Medjugorje, Dubrovnik, veerboot naar het eiland, goede bereikbaarheid. Groeten, Madzia.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2023
Goed gedaan

Hallo, mijn lieve goede mensen, ik was namelijk met mijn man en kleine baby, aan het einde van de zesde maand, voor het eerst in Drvenik ... en het overtrof mijn verwachtingen, het strand van Ana is nog nooit zo dicht bij mij geweest in mijn leven is dit appartement ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, ouderen en in godsnaam voor anderen. Ik heb een zeer geavanceerde baby en het strand in de schaduw ligt op slechts een paar meter van het huis, niet dat het iets voor mij betekende... maar ook al het andere, er is geen overmatig lawaai tot fatsoenlijke tijden. Alles wat je wilt in de buurt, cafés, restaurants, er zijn eet- en drinkgelegenheden om uit te kiezen. Winkels, beveiligde parkeerplaats, airconditioning, internet, netjes, vriendelijke eigenaren, alles in overleg en vooral de prijs is acceptabel, laten we zeggen realistisch voor de huidige normen, toen alles op hol sloeg met het eten, is de accommodatie helaas in ieder geval acceptabel . Dus ik twijfel er niet aan dat ik vanaf nu en in de komende jaren, God van gezondheid, altijd te gast zal zijn bij mevrouw Ana. Ik schrijf dit allemaal echt vanuit het hart en wat is allemaal waar... Ik zou het iedereen aanraden - Als ik zie hoe ver de appartementen zijn, zodat je kunt ontspannen aan zee... het enige dat de moeite waard is, is de locatie ... en ik heb de rest opgesomd, alle mogelijke voordelen ... welterusten allemaal ... en Lp voor goede gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Beograd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2023
We komen weer terug!

Dit is het derde jaar dat we terugkomen omdat dit appartement aan al onze eisen voldoet voor een geweldig verblijf voor een gezin met kinderen. Schoon, praktisch, ruim en vooral direct aan het strand! De ligging van dit appartement is meer dan perfect. Als laatste, maar heel belangrijk, zijn de gastheren geweldig en aardig, en daarom komen we zeker terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Obitelj Gabrić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij Drvenik. Onze familie heeft een lange traditie van het toerisme. We zullen proberen om zijn goede gastheren om uw verblijf aangenaam en vrolijk te maken.

De advertentie Appartementen Ana heeft 126464 keer bekeken sinds 07.05.2014.