Appartement CokolinoDubrovnik - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Dubrovnik en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Het appartement is functioneel en gezellig ingericht. Het is gelegen in een nieuwbouwwoning met drie appartementen. Het is gelegen in een rustig deel van de stad, 2 km van de oude binnenstad (20 minuten lopen of 5 minuten met de bus). Het busstation ligt op slechts 50 meter van het appartement. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 400 meter van het appartement. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en balkon. Het balkon verbindt de woonkamer en de slaapkamer en creëert een charmante plek om 's ochtends koffie en ontbijt te drinken op warme zomerdagen. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een prettige vakantie. Wij zijn prettige gastheren. Welkom!!!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te boeken, moet u een voorschot van 10% betalen. Bij een verblijf langer dan 7 nachten geven wij 10% korting.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Casino: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Cokolino
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Ivankovo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2020
Lof!

In september brachten mijn vriendin en ik onze zomer door in het Čokolino appartement in Dubrovnik en we zijn zeer tevreden over het aanbod, de locatie en de prijs van de accommodatie en de gastvrijheid van de gastheren. Simoneta bleek een uitzonderlijke gastheer te zijn, ze stuurde ons naar minder bekende en toch mooie locaties in Dubrovnik, reed ons van het busstation naar het appartement en verbeterde ons verblijf in het prachtige Dubrovnik verder. Hij heeft alle aanbevelingen van ons :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
Geweldige vakantie

Leuk klein appartement modern ingericht en uitgerust om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Heel netjes en schoon. Aangename en aardige gastvrouw beschikbaar voor eventuele vragen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Simoneta Šabadin Pirović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Cokolino heeft 12614 keer bekeken sinds 02.03.2016.