Appartementen Sea View Dugi Rat - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Dugi Rat en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Gemeubileerd appartement op de 2e verdieping van een gezinswoning in Dugi Rat. Het is voorzien van airconditioning en bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, een bijbehorende badkamer; dan is er een keuken en een woonkamer met een slaapbank (de keuken heeft een koffiezetapparaat, een magnetron, twee elektrische fornuizen en een koelkast). Er is ook een lcd-tv en de woonkamer heeft een ruim balkon / terras.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
30% aanbetaling moet worden betaald om de boeking te voltooien. Bij betaling wordt een voucher met boekingsgegevens uitgegeven. De rest van het bedrag wordt bij aankomst contant betaald. Check-in: na 14.00 uur Uitchecken: voor 10 uur Mogelijkheid om tijdstip van aankomst / vertrek te regelen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gratis WiFi en parkeergelegenheid zijn beschikbaar voor gasten en een barbecue en een plek waar u kunt genieten van uw barbecue. De wasmachine zal worden verstrekt voor gebruik op de begane grond van het huis. Het dichtstbijzijnde kiezelstrand ligt op ongeveer 500 meter afstand, met veel leuke voorzieningen, twee supermarkten liggen op ongeveer 300 meter afstand en het stadscentrum ligt ook op 400 meter afstand. Mogelijkheid tot het organiseren van avontuurlijke sporten in het Omis-gebied.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sea View
Lora ED Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Bedankt voor het bladeren in onze appartementen. Wij zijn beschikbaar voor alle informatie of vragen.

De advertentie Appartementen Sea View heeft 14836 keer bekeken sinds 08.02.2018.