Appartement HelenaFažana - Istrië

prijs vanaf € 39 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Fažana en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartement (40 m2) bevindt zich op de begane grond in een rustige plaats Valbandon. Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met keuken (met twee extra slaapbanken), badkamer met douche en een groot terras. In de buurt van het huis is dennenbos met gemarkeerde fiets- en wandelpaden. Gratis parkeren op de werf. Gebruik van WiFi, airco en bbq uitrusting is inbegrepen in prijs. Valbandon maakt deel van Fazana, een bekend, klein romantisch stadje waaruit je een boottocht naar nationale park Brijuni kan nemen. Strand van Valbandon is uitgerust met faciliteiten voor kinderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservatie bevestiging maak je door 30% van het totale prijs over te maken. Borg is 100 EUR. Check in 15:00 uur, check out 11:00 uur. 10% prijs verlaging voor reserveringen van 7 nachten of langer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.6 km
  • Strand: 1.6 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 7 km
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Fort Punta Christo (Outlook en Dimension Festivals) ligt zeer dichtbij, 15 minuten met de fiets of 5 minuten met de auto (mocht nodig, kunnen we jullie er naartoe brengen).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Helena
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Przemyśl,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Helena, Juli 2017
Fantastische rustige plek

Appartement Helena is zeer comfortabel. Het is gelegen in een zeer rustige plaats, vlakbij het bos, niet ver van een dorpscentrum. Het is een perfecte plek voor een gezin om met kinderen te gaan rusten (2 + 2, kinderen tussen 8 en 11 jaar). Het is ook een perfecte locatie om met de auto te rijden en sightseeing, niet alleen de westkust van Istra. Er zijn alle gemakken (airconditioning, wifi, wasmachine, buitenruimte om te eten of spelletjes te spelen met kinderen). Mevr. Helena en haar man wonen op de bovenste verdiepingen en ze zijn erg aardig en behulpzaam. Soms krijgen ze ons fruit, zelfgemaakte chocoladekoekjes of tonijnpasta. We waren erg onder de indruk van hun gastvrijheid en aandacht die ze aan ons gegeven zijn voor de hele tijd. We raden dit appartement echt aan voor een gezin met kinderen, we brachten 2 weken in deze stille plek.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je

Beste Damian, Joanna, Anna en Adriana, We hopen dat je er baat bij hebt bij het plannen van je reis. Je bent altijd welkom. Vriendelijke groetjes van Helena, Mile en Kristian

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Helena, Augustus 2016
Perfect voor een aanbeveling!

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en toch onopvallend. We kijken ernaar uit gasten fijn oog (vers fruit, gebak en dergelijke.). Ik persoonlijk liet ons de weg voor ons allen de belangrijke locaties. Het appartement is precies zoals het op de foto's verschijnt. Netjes en mooi. Kortom, voor iedere aanbeveling! Gordana K.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Osio Sotto ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Helena, Augustus 2015
Great Vacation

De eigenaren waren erg vriendelijk en zeer beschikbaar, goede gedachten van aankomst en vertrek! Huis brandschoon en comfortabel! Het sterk aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Helena Kovacevic Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Helena heeft 16926 keer bekeken sinds 11.07.2015.